Humanitarno glazbeno nogometni spektakl ponovno u Šujici – pjeva Petar Grašo, igraju Humane zvijezde Hrvatske

Vrijedna ekipa iz Šujice predvođena članovima zaklade „Dr. Franjo Nevistić” iz Zagreba, na čelu s Jurom Krstanovićem i Ivicom Pašalićem, a u suradnji s NK Šujica okupila se i ove godine kako bi nastavila humanitarno i pozitivno djelovanje u svome kraju.

14.08. održat će se Humanitarno glazbeno nogometni spektakl i to uvjereni su ponajbolji do sada. Koncert Petra Graše jednog od najpopularnijeg glazbenika u regiji i nogometne utakmice Humanih zvijezda ’03 , Reprezentacije svećenika Hrvatske i veterana NK Šujice.

Cijelo događanje počinje već u 17 sati na stadionu “Dila” u Šujici, gdje će se okupiti sve 3 nogometne ekipe, te odigrati 3 utakmice za redom. Predsjednik Humanih zvijezda Miro Bičanić kaže kako je za ekipu uvijek posebna radost doći u Šujicu koja je već postala tradicija. “Ljudi se zaista dobro osjećaju kada nekomu mogu pomoći, to je uistinu jedan častan poziv, jedan dobar ‘hobi’… Imamo ljude koji su bili i u medijima, pjevači, glumci, političari, sportaši… Ne mora netko doista igrati. Dovoljno je samo da bude prisutan, da bude na klupi, da bude na svečanosti koja ide iza toga. Da doprinese na bilo koji način događanju… “ poručio je Bičanić.

Inače, redove Humanih zvijezda redovito pune najpoznatija imena sporta i estrade, a ovaj put u Šujicu stiže fenomenalna ekipa i to u sastavu: Zlatko Dalić, Petar Grašo, Ivica Olić, Boris Živković, Vladimir Balić, Mario Stanić, Marko Babić, Robert Špehar, Nenad Pralija, Goran Vlaović, Tomislav Rukavina, Etto, Ivan Krstnović, Josip Kupreškić, Željko Mavrović, Slaven Knezović – Grof, Alan Gregov, Amir Kazić Leo, Mate Bulić, Miroslav Bićanić, Zlatko Mateša, Stipan Dramac, Luka Vidović, Gordan Giriček, Frano Ridjan, Marko Šivak, Milan Stjelja, Jurica Popović, Ivan-Ivica Martić, Mladen Burnač, Dražen Klarić, Božo Skoko, Jure Krstanović, Ivan Vukadin, dr. Darko Ćondrić, dr. Ivić Pašalić, dr. Branko Perić, Ante Deur, Paško Dodić, Gordan Jandroković, i još mnogi drugi.

Cilj ovog humanitarnog događanja je skupljanje novčanih sredstava za dovršetak obnove Hrvatskog doma “Stjepana Radića” u Šujici, ali i pomoć nekoliko obitelji slabijeg imovinskog statusa koje su se našle u teškim situacijama.

Po završetku sportskog dijela uslijedit će koncert velike zvijezde Petra Graše koji u Šujicu donosi dobru energiju, ples, veselje i stare i nove hitove. “Nikada do sada nisam pjevao u Šujici, zato se posebno veselim susretu s publikom iz ovog kraja. Obećavam dobru zabavu i feštu, pripremite se na neumorno pjevanje. Vidimo se uskoro!” poručio je Grašo.

Ulaznice za cjelokupan događaj već će za nekoliko dana biti u prodaji, a moći će se kupiti u svim mjestima od naravno Šujice, preko Tomislavgrada, Livna, Kupresa, Rame, Posušja, Uskoplja, Bugojna, Novog Travnika, Travnika do Viteza.

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Modrić ostaje u Realu

Kako se klupska nogometna sezona bliži svome kraju, a...

Potresna snimka Vukovarke: ‘Gdje je? Pred mojim očima si ga odveo’

Iva Radić dočekala je ispred Tužiteljstva u Beogradu Jovana...

Objavljena prva anketa za EU izbore

DNEVNIK Nove TV prvi je objavio istraživanje o ozračju...

Premijer Andrej Plenković sa suprugom Anom

Premijer Andrej Plenković u stresnom razdoblju sastavljanja nove vlade...

Veličanstvena deveta zagrebačka povorka “Hoda za život”

Deveta zagrebačka povorka "Hoda za život, obitelj i Hrvatsku"...