Politika privatnosti

Politika privatnosti

Vaša privatnost nam je važna. U ovoj Politici privatnosti objašnjavamo kako prikupljamo, koristimo, otkrivamo i štitimo vaše osobne podatke prilikom korištenja ove web stranice. Također, ova stranica opisuje kako vaši osobni podaci koriste Google AdSense, našu oglašivačku uslugu treće strane koja omogućuje prikazivanje ciljanih oglasa na našoj web stranici.

Otkrivanje vaših podataka:

Vaše osobne podatke nećemo dijeliti ili prodavati trećim stranama bez vašeg prethodnog pristanka, osim u slučajevima kada to zahtijeva zakon ili su to potrebni partneri koji pružaju usluge u naše ime (npr. pružatelji usluga slanja newslettera). U tim slučajevima, zaštitit ćemo vaše podatke kako bi osigurali da se koriste samo u skladu s našim uputama i u skladu s ovom Politikom privatnosti. Google AdSense koristi kolačiće (cookies) kako bi prikupio podatke o vašim interesima i ponašanju na internetu, uključujući vašu interakciju s našom web stranicom. Ovi podaci koriste se za prikazivanje oglasa koji su relevantni za vas i vaše interese.

Kolačići i tehnologije praćenja:

Većina web preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali obično možete promijeniti postavke preglednika kako biste odbili kolačiće ili primili obavijest prije nego što se kolačići postave. Upravljanje kolačićima može utjecati na funkcionalnost web stranice i vaše korisničko iskustvo. Također, možete posjetiti stranicu www.aboutads.info kako biste saznali više o tome kako se koriste kolačići u kontekstu oglašavanja i kako ih možete onemogućiti za određene oglašivače. Koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo poboljšali funkcionalnost web stranice i analizirali način na koji je koristite. Više informacija o tome kako koristimo kolačiće možete pronaći u našoj Politici kolačića.

Vaša prava:

Imate pravo zatražiti pristup, ispravak, brisanje ili ograničavanje obrade vaših osobnih podataka koje imamo. Također imate pravo na prenosivost podataka i pravo na prigovor na obradu podataka u određenim okolnostima. Ako želite iskoristiti ova prava ili imate bilo kakvih pitanja o našoj Politici privatnosti, molimo kontaktirajte nas putem e-mail adrese [obican.radio@gmail.com ili phvmmostar@gmail.com].

Sigurnost podataka:

Poduzimamo razumne tehničke i organizacijske mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, gubitka ili oštećenja. Međutim, molimo vas da imate na umu da prijenos podataka putem interneta nije potpuno siguran i da ne možemo jamčiti sigurnost vaših podataka tijekom prijenosa.

Izmjene Politike privatnosti:

Ova Politika privatnosti može biti povremeno ažurirana kako bismo odražavali promjene u zakonodavstvu i praksi upravljanja podacima. Molimo vas da redovito pregledavate ovu Politiku privatnosti kako biste bili informirani o našim praksama vezanim uz vaše osobne podatke.