O nama

Prvi radio Hercegovine!

Radio postaja nastala je 25. ožujka 2002. godine na Blagovijest sa sjedištem u Stocu, godine 2012. promijenila je vlasnika i prebacila je sjedište u Mostar. Radio se čuje u Hercegovini s dvije frekvencije 106.5 MHz s kojom pokrivamo Mostar, Široki Brijeg, Čitluk, te 105.3 MHz s kojim pokrivamo također Čitluk, Čapljinu, Stolac, Ravno, te dijelove općine Neum i Ljubuški kao i Metković, Opuzen i Vrgorac u Republici Hrvatskoj. S ove dvije frekvencije pokrivamo 200.000 populacije.

Naša ekipa

Rastimo zajedno

Ekipa Običnog radija sastoji se od strastvenih voditelja i kreativnih pojedinaca koji su posvećeni svome radu kako bi slušateljima i klijentima pružili nezaboravno radijsko iskustvo.

Josip Lucijano Milić

direktor

Matea Jurić

glavna i odgovorna urednica

Loreno Laštro

voice over i radijski producent

Mihaela Rajič

novinarica i kreator sadržaja društvenih mreža

Zašto postojimo?

Misija

Slušateljima, klijentima i pratiteljima radio postaje nudimo zabavu, informiranje i edukaciju. Potičemo na kupovinu proizvoda i usluga te motiviramo i nagrađivamo slušatelje putem 24 sata vlastite produkcije, radio oglasa i sponzorstva te fotografija i video uradaka na društvenim mrežama.

Vizija

Jačanjem znanja, vještina i kompetencija te uvođenjem novih tehnologija realizirati minimalno pet novih usluga i time postati konkurentniji na lokalnom tržištu do kraja 2025. godine.

Vrijednosti

Temeljne vrijednosti naše poslovne organizacije su: etička načela, kreativnost, proaktivnost, kvaliteta, društvena odgovornost.

Naše usluge

Radio je pristupačan u mnogim domovima, automobilima, radnim mjestima i mobilnim uređajima. Prema istraživanjima 60% stanovništva sluša radio svakodnevno dok 20% sluša jednom do četiri puta tjedno. Radijsko je oglašavanje ekonomičnija opcija u usporedbi s drugim oblicima oglašavanja poput televizije ili tiska. Kreativna radio reklama stvara snažnu emocionalnu povezanost s publikom dok često ponavljanje reklame može pozitivno utjecati na percepciju vaše marke/usluge/proizvoda. Sa sigurnošću možemo reći kako je radio jedan od najučinkovitijih oblika oglašavanja, što su nam potvrdili brojni klijenti s kojima surađujemo.

emocionalna povezanost sa slušateljima

Radijsko oglašavanje

Radijsko oglašavanje je moćan marketinški alat koji nudi širok doseg publike uz pristupačnu cijenu. Dosegnite tisuće slušatelja s kreativnim i ciljanim reklamama na Običnom radiju u Hercegovini. Vaša poruka bit će prepoznata i zapamćena kroz precizno osmišljene reklame koje ostavljaju pozitivan dojam na vaše proizvode ili usluge. S pravilnim omjereom frekvencije emitiranja, osigurat ćete da vaša reklama bude čujna, ali ne i naporna slušateljima. Iskoristite prednosti radijskog oglašavanja kako biste podigli prepoznatljivost vašeg poslovanja na sljedeću razinu.

Saznaj više

ciljano oglašavanje

Sponzorstvo programa

Iskoristite moć sponzorstva programa na radiju kako biste ciljano oglašavali vašu marku ili proizvode. Sponzorirajte jutarnji ili dnevni program kao i emisije koje privlače specifičnu publiku i dosegnite tisuće slušatelja. Naši povoljni paketi sponzorstva omogućuju vam najave emisije s vašim imenom, kratke i duge reklame koje će vas istaknuti u programu. Poduprite program koji vašoj ciljnoj skupini najviše odgovara i ostvarite maksimalnu vrijednost za vaše marketinške napore. Kontaktirajte nas danas i uzmite prednost sponzorstva programa na Običnom radiju!

Saznaj više

veći doseg i vidljivost

Medijsko pokroviteljstvo

Ugovorite medijsko pokroviteljstvo na Običnom radiju kako biste uspješno promovirali vaš događaj ili koncert. Naša podrška kao medijskog partnera osigurat će širok doseg vaše poruke prema našoj vjernoj publici. Uz medijsko pokroviteljstvo, vaš događaj će dobiti veću vidljivost i privući veći broj sudionika. Radijsko oglašavanje uključeno u paket pokroviteljstva povećat će svjesnost o vašem događaju među lokalnom i regionalnom publikom. Kontaktirajte nas i zajedno ostvarimo uspješan događaj putem našeg medijskog partnerstva.

Saznaj više

stvaranje pozitivnog imidža

Nagradne igre

Želite privući i angažirati publiku na interaktivan način? Nagradne igre omogućuju vam promociju proizvoda ili usluga na zabavan način te osiguravaju povećanje lojalnosti i povjerenja vaših klijenata. Kroz kratke i dinamične igre, nagrađujemo slušatelje s mogućnostima besplatnog korištenja vaših proizvoda ili usluga. Sudjelovanje je jednostavno - putem poziva, SMS poruka ili društvenih mreža. Ostvarite širok doseg i povećajte broj korisnika kroz naše uzbudljive nagradne igre. Kontaktirajte nas i osigurajte uspješnu promociju vašeg branda putem nagradnih igara na Običnom radiju!

Saznaj više

kreativne reklame

Produkcija reklama

Produkcija reklama na Običnom radiju jamči kvalitetan i učinkovit radio oglas koji će značajno povećati svjesnost o vašem proizvodu ili događaju. Naša ekipa osigurat će da vaša reklama bude pažljivo osmišljena, s odličnim scenarijem koji će zadržati pažnju slušatelja. Bez obzira na vrstu reklame - igranu, dramatiziranu ili pjevnu, naši profesionalni spikeri i moderna tehnologija za produkciju za finalni proizvod daje kristalno jasnu poruku koja će privući nove kupce. Produkcija reklama je ključan radijski segment koji mi savršeno razumijemo i uspješno ostvarujemo. Kontaktirajte nas i zajedno stvorimo izvanrednu reklamu koja će vas istaknuti na radiju!

Saznaj više

moderan dizajn

Izrada web stranica

Izradom web stranica kod nas, osiguravate kvalitetan online identitet vašeg poslovanja. Naš tim stručnjaka posvećen je stvaranju modernih, responsivnih i funkcionalnih web stranica koje će privući i zadržati vaše posjetitelje. Pružamo personaliziran pristup, uzimajući u obzir vaše specifične potrebe i ciljeve. Imamo bogato iskustvo u dizajniranju web stranica za različite industrije, što nam omogućuje prilagodbu svakom projektu. Naš fokus je na vašem uspjehu, pružajući vam kvalitetan proizvod po konkurentnim cijenama. Izaberite nas za profesionalnu i pouzdanu izradu web stranica koja će poboljšati vaše online prisustvo i potaknuti rast vašeg poslovanja.

Saznaj više

Donatori

client-image
client-image
client-image
client-image
client-image