Glazbena atrakcija Samoana oduševljava novim singlom “Oprosti”

Glazbena atrakcija s Novog Zelanda, Samoana, ne prestaje oduševljavati hrvatsku publiku. Braća Christian & Austin, u Hrvatskoj su već dva mjeseca i nastupaju diljem Lijepe Naše, a Zagrepčane su iznenadili i besplatnim koncertom na Trgu kralja Tomislava. U pauzama između gustog rasporeda simpatični duo uspio je snimiti spot za drugi samostalni singl “Oprosti” koji izlazi u suradnji izdavačkih kuća Croatia Records i Rubikon Sound Factory.

Prekrasna mediteranska pop pjesma “Oprosti” još je jedna buduća upješnica nastala u tvornici hitova Rubikon Sound Factory, iza koje stoje jedan od naših najuspješnijih autora, Ante Pecotić, i poznati producent Bojan Šalamon Shalla. Ante Pecotić potpisuje tekst i glazbu, a Bojan Šalamon Shalla zaslužan je za aranžman i produkciju singla “Oprosti” koji se savršeno uklopio u specifični vokalni izričaj Samoane.

“Pjesmu je za nas napisao veliki Ante Pecotić, kojeg iznimno cijenimo i sretni smo što imamo priliku surađivati s njim i Shallom. Današnja glazbena suradnja s producentskom kućom Rubikon Sound Factory započela je spontano, susretom s producentom Shallom, koji je ujedno i član popularne grupe Zaprešić Boys, na turneji u Australiji sada već davne, 2018. godine. Vrlo brzo smo se sprijateljili, a nakon ponovnog susreta u Americi, na još jednoj turneji Zaprešić Boysa, Shalla nas je pozvao u Zagreb u studio. Poslije našeg poznatog nastupa na Dinamovoj utakmici u Maksimiru 2019. godine odmah smo se uputili u Rubikon Sound Factory gdje smo sa Shallom i Antom dugo u noć pjevali i svirali te dogovorili zajedničku suradnju. Zbog korone se sve usporilo, no naši planovi i ciljevi su isti, stvaranje prekrasne hrvatske glazbe koja u sebi nosi dio našeg specifičnog, pacifičkog glazbenog izričaja i duše”navode Samoanci.

Najčitanije

Mirjana Miličević: Održivi razvoj mora biti prioritet u zaštićenom području

Zaštićena područja prirode u Bosni i Hercegovini su oni dijelovi...

Marija Mila Milas: Bitna je ljubav prema glazbi i instrumentu koji sviramo

Marija Mila Milas rođena je u Mostaru 12. kolovoza...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Taekwondo klub Cro Star osvojio 12 medalja i ekipni pehar

U subotu se u Zenici održao Otvoreni Kup BiH...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

SOS Dječja sela u BiH obilježila Dan porodice

SOS Dječja sela u BiH, uz financijsku podršku Općine...

U Beogradu nasmrt pretučen brat ministra Federacije BiH

JUČER u poslijepodnevnim satima u Beogradu je ubijen brat...

Kako korištenje interneta doprinosi klimatskim promjenama?

U svijetu koji se zasniva na digitalnoj tehnologiji, mladi...