Željko Bebek u susret koncertu u Jajcu  13.8.: „Ovo je moj prvi veliki solistički koncert u Jajcu i zato mu se posebno radujem!“

Željko Bebek i The Band za manje od mjesec dana stižu u kraljevski grad Jajce gdje će 13.08., nakon održavanja 8. Međunarodnih natjecateljskih skokova s vodopada, održati veliki koncert koji je ujedno i prvi Bebekov koncert u Jajcu!

Ovo će biti moj prvi veliki koncert u Jajcu, u mojoj solističkoj karijeri  i zato mu se posebno radujem, a uz to, mjesto na kojem nastupamo, pod vodopadom Plive, jedno je od stvarno najljepših mjesta u Europi!“ istaknuo je Željko Bebek u susret koncertu u Jajcu. Bebek u Jajce stiže u sklopu velike turneje Bebek & The Band Tour 2023 koju je započeo još početkom godine.

Koncert u Jajcu dio je moje ovogodišnje turneje koju smo započeli na samom početku godine u Splitu, a nakon toga je krenula Kanada, Australija, Amerika,  pa Slovenija i naravno, Hrvatska gdje smo svirali skoro pa dan za danom i obišli cijelu zemlju.  I sada s tim istim koncertnim programom dolazimo u Jajce,“ kaže Bebek koji je prije nekoliko dana najavio da će ovogodišnju turneju okruniti velikim koncertom u Areni Zagreb 28.10.

U Areni Zagreb ću proslaviti 50. godina karijere. Sretan sam da me zdravlje dobro služi, da imam strašno dobar bend i da  je sa mnom na sceni već pet godina i moj sin Zvone. Moja publika u Jajcu imat će prilike uživati u repertoaru koji se sastoji od starih i novih pjesama, a za koje sam siguran da ih znaju baš sve generacije. Moram reći da mi posebno znače koncerti u Bosni i Hercegovini, a da je na neki način uvertira ovom koncertu u Jajcu bio moj koncert u Domu mladih prošlog ljeta u Sarajevu. Iskreno se nadam da ćemo uskoro ponovno svirati i u Sarajevu, u nekom većem prostoru“, zaključuje Bebek.

Ulaznice za predstojeći koncert živuće rock legende Željka Bebeka u Jajcu u prodaji možete kupiti u Turističkom info centru Jajce i online u sustavu Entrio.ba.

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Objavljena prva anketa za EU izbore

DNEVNIK Nove TV prvi je objavio istraživanje o ozračju...

Modrić ostaje u Realu

Kako se klupska nogometna sezona bliži svome kraju, a...

Ivan Turudić u ponedjeljak na posao

Novi glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske Ivan Turudić, izabran...

Plenković: Parlamentarna većina funkcionira odlično

Premijer Andrej Plenković u subotu je izjavio da je...

Peru proglasio ‘transseksualizam’ mentalnom bolešću

Vlada Perua objavila je u petak dekret kojim proglašava “transseksualizam” mentalnim poremećajem....