Tajma Tanović-Smajović: Okusite Hercegovinu na sajmu za vikend u Kosači

Drugi po redu Sajam gastronomije i turizma „OKUSI HERCEGOVINU“ održat će se ovoga vikenda u Domu Herceg Stjepana Kosače s početkom u 16:00 sati.

Organizatorica Sajma Tajma Tanović-Smajović gostovala je u “Vijestima plus” Običnog radija i otkrila detalje ovogodišnjeg sajma.

Prošlogodišnji sajam je bio jedno veliko otkriće i za mene i za izlagača, s obzirom da je još uvijek razdoblje korone trajalo. I ove godine nastavljamo s istim tempom i istom radošću.“, kazala je na početku razgovora Tajma Tanović-Smajović.

Na sajmu ćete imati priliku probati hercegovačke delicije i autohtonu hercegovačku hranu, zato dođite u što većem broju.

Ove godine imamo nove izlagače koji nisu bili s nama prošle godine. U programu ove godine imamo nova Kulturno umjetnička društva koja će predstaviti Hercegovačku kulturu. Također ćemo imati kulinarske radionice, pravljenje autohtonih hercegovačkih proizvoda. Pored toga ćemo svim posjetiteljima i izlagačima  pokloniti dvije panel diskusije – jedna je škola marketinga. To je naš poklon svim posjetiteljima kojima je ovo od velikog značaja koji se bave uslužnim djelatnostima i gastronomijom.“, kazala je Tajma Tanović-Smajović. 

Ovo je prilika svim posjetiocima i turistima da se upoznaju s hercegovačkom kulturom i tradicijom, ali i da svi koji se bave ovim djelatnostima nauče više o promociji i marketingu jer će tijekom sajma biti održane dvije panel diskusije na temu turizma i gastronomije, te i mala škola marketinga gdje će svi prisutni imati priliku naučiti o novim algoritmima društvenih mreža, te kada angažirati influensere, i koji je najbolji vid komunikacije za svaki od biznisa.

Cilj sajma je promovirati stvari koje dolaze iz Hercegovine. Uvezati se međusobno , da se ne zadržavamo samo u Hercegovini, nego uvesti partnerstva i s Banja Lukom, Sarajevom i generalno cijelom našom državom. Vjerujemo da će taj cilj biti i više nego ostvaren.“, poručila je Tajma Tanović-Smajović za kraj razgovora.

Na sajmu ćete imati priliku probati hercegovačke delicije i autohtonu hercegovačku hranu, zato dođite u što većem broju. U subotu, 8.7. program počinje u 16 sati, a u nedjelju 8.7. od 10 do 16 sati.

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Objavljena prva anketa za EU izbore

DNEVNIK Nove TV prvi je objavio istraživanje o ozračju...

Modrić ostaje u Realu

Kako se klupska nogometna sezona bliži svome kraju, a...

Ivan Turudić u ponedjeljak na posao

Novi glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske Ivan Turudić, izabran...

Plenković: Parlamentarna većina funkcionira odlično

Premijer Andrej Plenković u subotu je izjavio da je...

Peru proglasio ‘transseksualizam’ mentalnom bolešću

Vlada Perua objavila je u petak dekret kojim proglašava “transseksualizam” mentalnim poremećajem....