Prvi Street Food & Ćevap Fest u Travniku

Ovaj festival će se održati u Travniku na parkingu KŠC Travnik od 1.do i 3. rujna i bit će jedinstvena prilika da uživate u najukusnijoj hrani koju naša regija nudi, a nadasve u vrhunskim travničkim ćevapima.

Festival se otvara u petak 1.9. U 18 sati, a prvu večer zabavljaju nas momci iz banda Natura orchestra, a drugog dana festivala, točnije 2.9.2023. očekuje nas veliki koncert Zabranjenog pušenja uz naravno besplatan ulaz.

Završna večer je 3.9. kada nas očekuje zabavni program za djecu, besplatni grah za više od 500 posjetitelja i dobra zabava uz Triumph band.

Na festivalu ćete imati priliku kušati raznovrsne street food specijalitete s vrućih štandova, kao i uživati ​​u tradicionalnim ćevapima i specijalitetima s roštilja. Bilo da ste ljubitelj pikantnih jela, vrhunskih travničkih ćevapa, sjajnog okusa ili tradicionalnih mliječnih proizvoda, naš festival ima sve za svaki ukus i apetit.

Osim nevjerojatnih okusa hrane, možete se veseliti i bogatom zabavnom programu. Bit će tu i live glazba, ulični zabavljači i interesantne radionice, radionice za djecu i odrasle, gdje ćete se imati priliku upustiti u svijet kulinarstva.

Za sve ljubitelje piva zaduženo je Staropramen pivo i Ožujsko pivo, a ljubitelji glazbe uživat će u na besplatnom koncertu u hitovima Zabranjenog pušenja.

Pozivamo sve foodie entuzijaste i ljubitelje ćevapa da nam se pridruže na ovom nezaboravnom događaju. Naša posvećena ekipa ugostitelja iz regije pružit će vam autentično i kvalitetno iskustvo hrane na ulici.

Organizatori su se pobrinuli  i za najmlađe  za koje će sa posebnom pažnjom biti kreiran specijalan program.

A, da uz dobru atmosferu na festivalu, ugođaj bude potpun, organizatori ističu i činjenicu kako je cijeli prostor zapravo i jedna velika obiteljska zona, za druženje i zabavu za sve generacije.

Rezervirajte si datum i pridružite nam se na prvom “Street Food & Ćevap festivalu” u Travniku. Pripremite svoje nepce i uživajte u gastronomskom užitku na maksimumu. Vidimo se tamo u Travniku!

Najčitanije

Mirjana Miličević: Održivi razvoj mora biti prioritet u zaštićenom području

Zaštićena područja prirode u Bosni i Hercegovini su oni dijelovi...

Marija Mila Milas: Bitna je ljubav prema glazbi i instrumentu koji sviramo

Marija Mila Milas rođena je u Mostaru 12. kolovoza...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Taekwondo klub Cro Star osvojio 12 medalja i ekipni pehar

U subotu se u Zenici održao Otvoreni Kup BiH...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

SOS Dječja sela u BiH obilježila Dan porodice

SOS Dječja sela u BiH, uz financijsku podršku Općine...

U Beogradu nasmrt pretučen brat ministra Federacije BiH

JUČER u poslijepodnevnim satima u Beogradu je ubijen brat...

Kako korištenje interneta doprinosi klimatskim promjenama?

U svijetu koji se zasniva na digitalnoj tehnologiji, mladi...