Omer Hodžić: Ja sam ovdje i direktor i tvrtka i čistačica

Omer Hodžić, osoba koja se bavi stand up komedijom, kreće se svuda i nasmijava ljude bioje gostom Vijesti plus uživo Običnog radija.

Na licu mjesta‘ je nova predstava mostarskog komičara s desetljetnim iskustvom Omera Hodžića.

Na licu mjesta je jedan moj novi show. Radi se o eventu gdje cijelu večer improviziram. Ne mogu garantirati koliko točno će to biti dobro. Za ovaj show se karte kupuju tek poslije, morate ih preuzeti prije ali svojoj cijenom karte ocjenjujete moj show koliko sam dobar ili ne. S obzirom da smo u Mostaru pripremit ću prijatelja koji će stajati u majici socijalni pritisak i reagirati onako kako vi platite kartu. Ako date malo nasekirat će se, ako date puno navijat će poput navijača. Show je premijerno u Mostaru, 20.10. u Charlie – bar & snack od 21 sat. Morate otići preuzeti karte prije, jer ih nema još mnogo, a ne možemo vas pustiti bez karte.“, kaže Omer Hodžić za svoj novi show.

Stan up komedija Na licu mjesta Omera Hodžića

Ja sam bio reper u suštini prije stand up komedije, samo što nisam bio dobar, ali sam imao veliku potrebu za tim da budem u centru pažnje. Prijavio sam se na pravo natjecanje stand up komedije u BiH i pobijedio. Tu sam dobio neke nastupe i postao ovisan o smijehu i tako 10 godina nikako da se skinem.“, govori Omer Hodžić o svojim početcima.

Omer nastupa u cijeloj regiji i druži se s kolegama iz regije.

Živjeti u BiH od onoga što voliš je privilegija, tako da neću se žaliti. U trenutcima kada organiziram veći event je teško jer ne možete sebi priuštiti ni da budete bolesni, jer sve će propasti jer nema nitko drugi da vas zamijeni. Obično kažu da nije moguće imati više od jednog show-a u glavi, ali svatko će barem na otvaranju se referirati na grad u kojem nastupa. Sposoban sam baš improvizirati, i bez neke pripreme se mogu referirati na situaciju u kojoj se nalazim. A svakako kupite publiku ako nešto znate o njima. Najgore je na početcima, jer nemaš sve alate. Dugo se uči stand up komedija. Nađeš se u situaciji da nastupaš a nitko ti se ne smije, to se svakom komičaru desilo.“, poručuje Omer Hodžić.

Najčitanije

VIDEO: Dignuli dron pa kiselinom oštetili travnjak na stadionu?

Velež je prijavio oštećenje na glavnom travnjaku na stadionu...

Marko Džakula: Folklor uistinu spaja ljude

HKUD Dubrave Aladinići osnovano je 1997. godine. Jedno je...

Nožem ubio oca i ranio majku

U poslijepodnevnim satima se u blizini Varaždina dogodila tragedija...

SULUDO: Mladić (23) u satima silovao ženu od skoro 100 godina

Beogradski Viši sud odredio je pritvor od 30 dana...

Martin predstavio svoju iščekivanu prvu pjesmu: „Maštarija“!

Nakon što se već prvim nastupima u The Voice...

Stari partneri daju podršku Plenkoviću za mandatara

Andrej Plenković ovaj tjedan bi trebao osigurati novu saborsku...

AS: ‘Da se Ancelottija pita, Modrić bi ostao još jednu godinu’

U subotu je Real Madrid osigurao svoj 36. naslov...

18-godišnjak kod Vukovara zapalio hrvatsku zastavu

Jednomjesečni istražni zatvor određen je 18-godišnjaku jer je 1....