Tomislav Bralić i klapa Intrade uskoro u Međugorju!

Svega nekoliko tjedna dijeli nas od velikog koncerta Tomislava Bralića i klape Intrade u Međugorju 28.07., u amfiteatru HERCEG Etno Sela, na jednoj od najljepših hercegovačkih ljetnih pozornica.

Miljenici hercegovačke publike vraćaju se u Međugorje nakon dvije godine, a o tome koliko ih ovdje željno iščekuju ponajbolje govori činjenica da je za ovaj koncert u prodaji preostao još samo ograničen broj ulaznica.

Kraljevi dalmatinske klapske pisme nedavno su na završnoj večeri vodećeg hrvatskog ljetnog glazbenog festivala Melodije Jadrana u Splitu predstavili svoj novi singl “Našu pismu pivaju”, a u Međugorju će uz sve svoje bezvremenske uspješnice iz sveg glasa svojim Hercegovkama i Hercegovcima premijerno zapjevati i ovaj novi hit. Tome Bralić je uz objavu nove pjesme poručio: “Kao što daje naslutiti i naslov ‘Našu pismu pivaju’, nadam se da će se ova pisma pivat’ cilo lito, a u Međugorju najglasnije!

A pjesma „Našu pismu pivaju“ pravi je ljetni hit koji osvaja na prvo slušanje! Stihove i glazbu potpisuje Vinko Barčot, koji je autor brojnih hitova popularne zadarske klape, a iza atraktivnog video spot koji je sniman u okolici Zadra, uz rijeku Zrmanju i među moćnim stijenama Velebita, stoji Igor Goić.

Osim vrhunske vokalne izvedbe i neodoljivog šarma Tomislava Bralića i klape Intrade, garancija nezaboravnog  koncertnog doživljaja na predstojećem koncertu ovih glazbenih velikana 28.07. u Međugorju bit će i svi njihovi veliki hitovi – „Zora bila”,  „Croatio, iz duše te ljubim”,  „Lipe oči”, “Ne mogu te prestat jubit”, „Ferma bi vrime”, „Uzorita”, „Dalmacijo lipa”, „Zalutali pogled“ i mnoge druge uspješnice.

A do nadolazećeg koncerta u HERCEG Etno selu u Međugorju uživajte u novom video spotu Tomislava Bralića i klape Intrade „Našu pismu pivaju“:

Manji broj preostalih ulaznice za koncert Tomislava Bralića i klape Intrade u Međugorju u pretprodaji je dostupan na recepciji HERCEG Etno sela u Međugorju, na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru i online putem nove ticketing platforme Entrio.ba na linku.

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Oglas za posao: Prodaja pekarskih proizvoda u Neumu

Tražimo motivirane i odgovorne osobe za rad u prodaji...

Ante Barbarić: Zadovoljan sam svojom prvom pjesmom

Mladi glazbenik iz Širokog Brijega, Ante Barbarić koji ima...

Modrić ostaje u Realu

Kako se klupska nogometna sezona bliži svome kraju, a...

Kristijan Penavić: Volim snimati spotove i glazbu, a pogotovu stvarati pjesme

Mladi širokobriješki glazbenici Kristijan Penavić i Jozo Mikulić objavili...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Peru proglasio ‘transseksualizam’ mentalnom bolešću

Vlada Perua objavila je u petak dekret kojim proglašava “transseksualizam” mentalnim poremećajem....