Najava konferencije „PR Media & Sports Days University of Mostar” na Sveučilištu u Mostaru

U organizaciji Studija odnosa s javnošću i Studija novinarstva Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru od 8. do 10. studenog 2023. održat će se 8. Međunarodna znanstveno-stručna konferencija PR, Media & Sports Days University of Mostar iz područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija. Suorganizatori Konferencije su Fakultet za audiovizualne medije i kreativne tehnologije sa Sveučilišta primijenjenih znanosti Inland iz Norveške i Sveučilište Sjever iz Republike Hrvatske.

Ovogodišnja Konferencija istražit će ključnu temu: Artificial Intelligence in Public Relations, Media, and Sport / Umjetna inteligencija u odnosima s javnošću, medijima i sportu, a radni jezici su hrvatski i engleski.

Tijekom tri dana Konferencija će obuhvatiti četiri značajne sekcije: Odnosi s javnošću, Mediji, Sport i Studentska sekcija. Sudionici će imati priliku razmijeniti spoznaje, iskustva i ideje s vodećim stručnjacima iz ovih područja.

Osnovni ciljevi Konferencije PR, Media & Sports Days mnogobrojni su. Prvenstveno, Konferencija ima za cilj prezentirati, promovirati te analizirati i istražiti suvremene trendove u području odnosa s javnošću. Također, njezin je fokus podijeliti stečene spoznaje i iskustva znanstvenika i praktičara iz područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije, medija, menadžmenta i komunikacije u sportu. Konferencija također želi potaknuti dijalog i raspravu s naglaskom na istraživanja i buduće trendove u profesiji i srodnim disciplinama.

Za one koji žele sudjelovati slanje sažetaka moguće je do 10. listopada 2023., obavijest o prihvaćanju prijava bit će poslana do 18. listopada 2023., dok je rok za slanje Power Point prezentacija (maksimalno 15 minuta) do 24. listopada 2023.

Osma Međunarodna znanstveno-stručna konferencija PR, Media & Sports Days University of Mostar obećava inspirativno i edukativno iskustvo za sve sudionike te priliku za dublje razumijevanje uloge umjetne inteligencije u području odnosa s javnošću, medija i sporta.

Više informacija možete pronaći na prdays.sum.ba

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Stolac se ovih dana priprema za Ilindan

Stolac se ovih dana priprema za Ilindan, koji se...

Lihnidos oplate Ortiješ Mostar prodaja i najam građevinske opreme raspisuje natječaj za posao

Lihnidos oplate Ortiješ Mostar prodaja i najam građevinske opreme...

Mirni skup u Parku prirode Blidinje: Borimo se sa vjetrenjačama godinama!

U subotu, 13.07., Aarhus centar u BiH je zajedno...

Continental Blidinje BIKE Festival: Završeno šesto izdanje najvećeg biciklističkog festivala

Blidinje BIKE Festival, jedan od najznačajnijih biciklističkih događaja u...

„Zelena tranzicija“ preduvjet usporavanja negativnih klimatskih promjena

Institut za zdravlje i sigurnost hrane je, u povodu...

Otvorenje izložbe Mladena Ivešića „Mjesto određenja“

Hrvatska kulturna zajednica Troplet u suradnji s Muzejom moderne...

GRLIĆ RADMAN: Za Hrvatsku važna provedba “Južne interkonekcije”

Hrvatski ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman rekao je...