FOTO: Fenomenalno! To je odgovor na pitanje ‘Kako je prošla završnica Mostar Summer Festa?’

U subotu se Mostar probudio osunčan, da bi se oko 9 sati navukli tamni oblaci i počeli obilno natapati grad, prijeteći velikim nevremenom. A onda se oko podneva dogodilo čudo: sunce! Ali tek do 20 sati, kada kiša opet počinje i na mahove topi publiku sve do kraja. MSF publiku koja je bila fantastična i vjerna, koja je u velikom broju došla unatoč kiši jer voli muziku i festival. Koja je pokazala da je jača i od kiše.

Festivalsku večer je otvorila Andra Kiddo, nadolazeća electropop autorica iz Banja Luke, koja je MSF publici predstavila svoj album prvijenac Tama.

S tvrdim beatom, na stage je potom stupio Grše, sip sipao je Bacardi i jakim energičnim nastupom oduvao parter i poručio onima koji su ostali kući: ‘Najjači ste brate, ne može vam ni kiša ništa! Ovi što su ostali doma, nek’ im bude žao.’

A ti koji su ostali kući kao da su ga čuli, jer tad se festivalska zona počela puniti i nagužvavati. Razlog je očit – Goran Bare & Majke. Taj obećani rock mesija Bare je bio u zavidnoj formi i u nešto više od sat i pol presjekao cijelu svoju bogatu karijeru, redajući sve najvažnije numere: Krvarim od dosade, Vrijeme je da se krene, Teške boje, Mršavi pas… Na ogromno oduševljenje festivaldžija.

Za grand finale, baš kao i lani, predodređen je bio Krankšvester. S razlogom, jer 3ki i Sett to tako prokleto dobro rade. Razvaljuju finala. Bilo je (opet) brutalno, razmjenjivali su tone i tone energije s publikom, šutke su bile tvrde. Fenomenalni finalni rep šou. Naklon do poda, majstori.

Organizatori festivala ističu činjenicu da su tri festivalska dana protekla bez incidenata, bez zloupotrebe narkotika, bez ijedne intervencije hitne pomoći, kao i bez bilo kakvih drugih problema.

Oko 10 000 posjetitelja iz cijele regije je prošlo kroz festivalske kapije za tri noći festivala, posjetitelja koji vole i žive glazbu. I vole festival taman padale ćuskije. Festivalska magija je u njihovim srcima, Mostar Summer Fest je njihov dom.

Bilo je euforično 2023., vidimo se na Mostar Summer Festu 2024!

Najčitanije

VIDEO: Dignuli dron pa kiselinom oštetili travnjak na stadionu?

Velež je prijavio oštećenje na glavnom travnjaku na stadionu...

Marko Džakula: Folklor uistinu spaja ljude

HKUD Dubrave Aladinići osnovano je 1997. godine. Jedno je...

Nožem ubio oca i ranio majku

U poslijepodnevnim satima se u blizini Varaždina dogodila tragedija...

SULUDO: Mladić (23) u satima silovao ženu od skoro 100 godina

Beogradski Viši sud odredio je pritvor od 30 dana...

Martin predstavio svoju iščekivanu prvu pjesmu: „Maštarija“!

Nakon što se već prvim nastupima u The Voice...

Stari partneri daju podršku Plenkoviću za mandatara

Andrej Plenković ovaj tjedan bi trebao osigurati novu saborsku...

AS: ‘Da se Ancelottija pita, Modrić bi ostao još jednu godinu’

U subotu je Real Madrid osigurao svoj 36. naslov...

18-godišnjak kod Vukovara zapalio hrvatsku zastavu

Jednomjesečni istražni zatvor određen je 18-godišnjaku jer je 1....