Maja Memić: Dođite danas ispred Mepasa i registrirajte se za „Race For The Cure“

S velikim zadovoljstvom najavljujemo da će ovogodišnje 16. izdanje najvećeg društveno odgovornog događaja u Bosni i Hercegovini, Trke/šetnje za ozdravljenje „Race For The Cure“, biti održano ispred Sarajevo City Centra 1.10.2023.godine.

Na ulicama Sarajeva slavit će se život i ženama koje boluju od karcinoma dojke pokazati da nisu same u svojoj borbi.

Udruga Novi Pogled iz Mostara i ove godine sudjeluje u ovom hvalevrijednom događaju i na taj način pridružuje se brojnim udrugama pacijentica koje će registracije organizirati u 20 bh. gradova i općina.

Članice udruge Novi pogled tako će danas u vremenu od 11h do 13h ispred TC Mepas Mall organizirati registraciju građana za ovaj najveći društveno odgovorni događaj u BiH.

Na koji način se registrirati i zašto bi bilo dobro i korisno sudjelovati u ovom događaju, u današnjim Vijestima plus otkrila nam je predsjednica udruge Novi pogled, Maja Memić.

„Simboličnom registracijom koja iznosi 15 KM uz koju na poklon dobijate ruksačić, pomažete osobama oboljelim od karcinoma dojke, ali ujedno sudjelujete i u podizanju svijesti javnosti o ovoj bolesti. Dodatnom donacijom od 15KM možete dobiti brendiranu “Race for the Cure” majicu.“, kazala je gospođa Memić.

Za ovogodišnji događaj možete se registrirati i putem online platforme. Sav prikupljeni novac od registracije bit će usmjeren za mamografske preglede u ruralnim područjima BiH, pakete prve pomoći za svaku novooperiranu ženu, psihosocijalnu podršku te druge aktivnosti.

S gospođom Memić smo razgovarali i o jako lijepoj i pozitivnoj kampanji tvrtke Orbico, koja je posvećena podizanju svijesti o karcinomu dojke.

„Kupovinom bilo kojeg proizvoda brendova: Max Factor, Bourjois Paris, Bruno Banani, s.Oliver, Women’secret i Christina Aquilera u razdoblju 1. do 30. rujna, sudjelujete u donaciji za borbu protiv raka dojke. Ovog rujna dajte svojoj kupovini dublje značenje. Odlučite se za kozmetičke proizvode odabranih brendova i učinite razliku. Vaša akcija nije samo trenutačna, već ostavlja trag koji se proteže daleko izvan vašeg kozmetičkog ormarića. Dok birate proizvode koji ističu vašu ljepotu, također birate podršku, solidarnost i nadu za sve one koji se bore s ovom bolešću. Ukoliko ste u mogućnosti, podržite kampanju, jer na taj način aktivno sudjelujete u donaciji sredstava Think Pink organizaciji.“, kazala nam je Maja.

Cijeli razgovor poslušajte ispod:

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Objavljena prva anketa za EU izbore

DNEVNIK Nove TV prvi je objavio istraživanje o ozračju...

Modrić ostaje u Realu

Kako se klupska nogometna sezona bliži svome kraju, a...

Ivan Turudić u ponedjeljak na posao

Novi glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske Ivan Turudić, izabran...

Plenković: Parlamentarna većina funkcionira odlično

Premijer Andrej Plenković u subotu je izjavio da je...

Peru proglasio ‘transseksualizam’ mentalnom bolešću

Vlada Perua objavila je u petak dekret kojim proglašava “transseksualizam” mentalnim poremećajem....