Franka objavila čarobni spot za pjesmu “Putuj sa poljupcima”

Hrvatska pop zvijezda Franka nakon radnog proljeća na televizijskim i poslovnim projektima, predstavila je zanimljiv i vizualno atraktivan videospot i ljetni hit singl “Putuj sa poljupcima”. Produkcijski, pjesma nas vraća Frankinom originalnom zvuku po kojemu je poznata, ali uz dodatak “začina” zvuka glazbene plesne produkcije 2000-tih.

Glazbenica čije pjesme redovito osvajaju domaći radijski eter, najnoviji singl opisuje kao pjesmu idealnu za plesno ljetno putovanjezaljubljenu okupanu poljupcima:“Bili opušteni na plaži, zarobljeni na poslu, plesali u klubu ili jednostavno chillali, ‘Putuj sa poljupcim’ priuštit će vam sve to u pjesmi. Kada smo radili melodiju, u glavi nam je bila samo misao – ljetna pozitiva u skladu s trenutnim svjetskim modernim zvukovima začinjena plesnim zvukom 2000-tih, koji me u zadnje vrijeme opčinio”.

Autor glazbe i aranžmana je Branimir Mihaljević, a teksta Željko Pavičić. Franki se ostvarila i želja da u rad na produkciji pjesme uključi Branimirovog sina Marka Mihaljevića i svog brata Nikolu, koji iza sebe već imaju projekte u Hrvatskoj, ali i izvan granica Lijepe naše, te su pjesmi dali svoju mladenačku energiju. Za novu pjesmu Franka je objavila videospot pod redateljskom palicom Sandre Mihaljević. Zanimljiv pustinjski video sniman je na lokacijama Pustinje Dravski peski nedaleko Kalinovca. Ideja je bila kroz umjetnički izričaj, uz jednostavne slike pune simbola, prikazati pustinjsku ratnicu koja volizaljubljena je i zna kako se za ljubav treba boriti. U svim svojim projektima, Franka voli uključivati ples, tako je ovaj put za to bila zadužena Helena Janjušević.

Zanimljivi kostimi Jasenke Tudor Bevanda oslikali su tri oblika zaljubljene žene – kraljicuratnicu pobjednicu. Kada imate sokola uz sebe, on pruža mudrost i prepoznaje bitne i jedinstvene prilike u životu: “Kada su mi predložili sokola, prvo sam se pitala zašto, a onda sam pronašla tekst sa sjajnom simbolikom – oslanjajući se na sokolovu snagu, možete jasno vidjeti što vam ide naprijed i prkositi preprekama koje vam mogu biti na putu. I sve to točno pogađa emociju ove pjesme.“, zaključila je Franka.

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Stolac se ovih dana priprema za Ilindan

Stolac se ovih dana priprema za Ilindan, koji se...

Lihnidos oplate Ortiješ Mostar prodaja i najam građevinske opreme raspisuje natječaj za posao

Lihnidos oplate Ortiješ Mostar prodaja i najam građevinske opreme...

Plenković se kod turskog ministra založio za hrvatskog kapetana u turskom zatvoru

Hrvatski premijer Andrej Plenković se u subotu sastao s...

Održana sveta misa za sve bačene u Jamu Jazovka

U Župi svete Marije Magdalene – Oštrc u subotu...

Mirni skup u Parku prirode Blidinje: Borimo se sa vjetrenjačama godinama!

U subotu, 13.07., Aarhus centar u BiH je zajedno...

Continental Blidinje BIKE Festival: Završeno šesto izdanje najvećeg biciklističkog festivala

Blidinje BIKE Festival, jedan od najznačajnijih biciklističkih događaja u...

„Zelena tranzicija“ preduvjet usporavanja negativnih klimatskih promjena

Institut za zdravlje i sigurnost hrane je, u povodu...