Otvorene prijave za zabavni program u okviru Adventa u Mostaru

Advent u Mostaru

Grad Mostar objavio je javni poziv za iskaz interesa za predlaganje zabavnog programa u okviru manifestacije Advent u Mostaru i doček Nove 2024. na otvorenom u razdoblju od 14. prosinca 2023. do 1. siječnja 2024. godine.

Prijedlozi programa podnose se u slobodnoj formi i moraju sadržavati naziv programa, nositelja programa, kratki opis i strukturu programa te troškovnik. Pravo podnošenja prijave na javni poziv imaju sve fizičke i pravne osobe iz Mostara, Bosne i Hercegovine te inozemstva.

Sve prispjele prijedloge vrednovat će Služba za kulturu Grada Mostara kao nositelj aktivnosti zabavnog programa Adventa u Mostaru 2023. i dočeka Nove 2024. godine, a s MC Pavarotti i Hrvatskim domom hercega Stjepana Kosače, u svojstvu producenata i organizatora događaja, odabrat će i podržati programe prema kriterijima kao što su kvaliteta, zanimljivost, uključivost s obzirom na spol/dob, cijena programa, izvodivost koncepta u financijskom, programskom i produkcijskom smislu, raznolikost ponude, privlačnost sadržaja u smislu interesa za višekratni posjet manifestaciji, zastupljenost posebnih programa, reference i iskustva u provođenju istih ili sličnih programa, procjena kompetencije predlagača za uspješnu realizaciju programa, doprinos programa cjelokupnoj predblagdanskoj slici grada, atraktivnosti programa u cilju povećanja turističkih dolazaka na manifestaciju te doprinos promociji Adventa u Mostaru i turističke ponude Grada Mostara.

Rok za podnošenje prijave i dokumentacije za javni poziv traje 15 dana od dana objave javnog poziva. Javni poziv objavljen je na web-stranici Grada Mostara www.mostar.ba  Sva dodatna objašnjenja o pojedinostima poziva mogu se dobiti putem elektroničke pošte kultura@mostar.ba.

Predlagači programa svoje prijave programa mogu podnijeti u elektroničkoj formi na adresu kultura@mostar.ba te u predmetu navesti „Prijedlog programa – Advent u Mostaru i doček Nove 2024.“

S izabranim ponuđačem sklopit će se ugovor kojim će biti regulirane sve obveze vezane uz realizaciju izabranog programa za Advent u Mostaru i doček Nove 2024. u Mostaru.

Najčitanije

Mirjana Miličević: Održivi razvoj mora biti prioritet u zaštićenom području

Zaštićena područja prirode u Bosni i Hercegovini su oni dijelovi...

Marija Mila Milas: Bitna je ljubav prema glazbi i instrumentu koji sviramo

Marija Mila Milas rođena je u Mostaru 12. kolovoza...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Taekwondo klub Cro Star osvojio 12 medalja i ekipni pehar

U subotu se u Zenici održao Otvoreni Kup BiH...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

SOS Dječja sela u BiH obilježila Dan porodice

SOS Dječja sela u BiH, uz financijsku podršku Općine...

U Beogradu nasmrt pretučen brat ministra Federacije BiH

JUČER u poslijepodnevnim satima u Beogradu je ubijen brat...

Kako korištenje interneta doprinosi klimatskim promjenama?

U svijetu koji se zasniva na digitalnoj tehnologiji, mladi...