Željko Bebek objavio emotivni spot za novu pjesmu “S tobom su godine minute”

Željko Bebek i njegov sin Zvone napravili su novi veliki iskorak u zajedničkoj suradnji objavom pjesme “S tobom su godine minute” koju su napisali zajedno.

Pjesmu su sjajnim nastupom predstavili na CMC festivalu u Vodicama na kojem su se već udomaćili, a govori to i titula koju je miljenik publike Željko Bebek dobio, posebno priznanje “Legenda CMC festivala” koje se dodjeljuje za izniman doprinos i promociju festivala.

Zvone Bebek je naglasio kako ga je jako usrećila suradnja i da je ovo tek početak za oca i njega, a Željko se složio i dodao da je u pjesmu uloženo puno vjere i truda. Dvojac već godinama nastupa zajedno budući da je Zvone član benda, a prvu autorsku pjesmu izveli su s posebnim guštom. Sada ju izvode diljem regije na turneji po ljetnim pozornicama. 

Najavili su i da će od sada sve pjesme raditi zajedno, što će sigurno biti zanimljivo jer ćemo vidjeti hoće li na prepoznatljivi štih legendarnog rokera utjecati mladenačka energija sina Zvone. 

Nova pjesma nije jedina velika vijest koju su objavili u posljednje vrijeme. Željko Bebek najavio je i koncert u Areni Zagreb gdje će nastupiti s vrhunskim bendom koji ga već godinama prati.

Željko Bebek ove će jeseni po prvi put stati na pozornicu najvećeg hrvatskog koncertnog prostora i 28. listopada s publikom proslaviti impozantnih 50 godina karijere, kroz koju je izgradio svoj jedinstveni put i svojom unikatnom interpetacijom izveo neke od najljepših i najvažnijih pop-rock pjesama regionalne glazbene povijesti.

Ulaznice za koncert Željka Bebeka u zagrebačkoj Areni dostupne su u prodaji putem sustava Eventim, po pretprodajnoj cijeni od 20 eura (parter), 30 eura (tribina dolje), 80 eura (VIP salon) i 100 eura (VIP loža). Organizator koncerta je Baba Production.

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Modrić ostaje u Realu

Kako se klupska nogometna sezona bliži svome kraju, a...

Potresna snimka Vukovarke: ‘Gdje je? Pred mojim očima si ga odveo’

Iva Radić dočekala je ispred Tužiteljstva u Beogradu Jovana...

Objavljena prva anketa za EU izbore

DNEVNIK Nove TV prvi je objavio istraživanje o ozračju...

Premijer Andrej Plenković sa suprugom Anom

Premijer Andrej Plenković u stresnom razdoblju sastavljanja nove vlade...

Veličanstvena deveta zagrebačka povorka “Hoda za život”

Deveta zagrebačka povorka "Hoda za život, obitelj i Hrvatsku"...