Večer čiste i iskrene emocije – promocija knjige Gromoglasni šapat u Sarajevu

Već godinu dana, knjiga Gromoglasni šapat, mladog autora Josipa Milanovića, poznatijeg pod imenom PisoJ kojeg na društvenim mrežama prati skoro 100 000 pratitelja, izaziva veliku pažnju čitatelja koji se pronalaze u emotivnim tekstovima ove knjige.

U tekstovima u kojima autor opisuje ljubav – onu koja liječi, oslobađa, inspirira, ali ponekad i boli, odnos čovjeka prema čovjeku, prirodi, prema Bogu do sada su uživali pratitelji iz Kiseljaka, Fojnice, Prozora, Livna i Mostara, na promocijama koje su okupile više od 1 500 ljubitelja pisane riječi.

Svoju ljubav prema peru, autor knjige odlučio je podijeliti i s prijateljima i pratiteljima iz Sarajeva, stoga će u utorak, 19. rujna s početkom u 19 sati, čarobna Botanička bašta Zemaljskog muzeja biti domaćin još jednog nezaboravnog kulturnog događaja.

„Sve dosadašnje promocije s kojih nosim najljepše uspomene bile su priprema za sve ono što pripremam za Sarajevo i moram priznati da već sada osjećam veliku tremu. I ova promocija, kao i svaka do sada, pružit će svim posjetiteljima priliku da zarone u svijet najljepših tekstova i dubokih emocija koje sam utkao u svaku stranicu knjige Gromoglasni šapat. Bit će ovo susret prijatelja, večer zagrljaja, pjesme, čiste emocije i slavljenja ljubavi“, naglasio je autor knjige Gromoglasni šapat čija je prva tiraža od 4 000 primjeraka rasprodana za 10 mjeseci.

Knjiga Gromoglasni šapat donosi čarobne priče i stihove koje će vas povesti na putovanje kroz različite aspekte ljudskog iskustva. Autor je uspio stvoriti djelo koje će vas ganuti, potaknuti na razmišljanje, motivirati i ostaviti bez daha svojom vještom igrom riječi.

Osim uživanja u očaravajućim riječima na promociji, posjetitelji će moći uživati i u izvanrednom glazbenom programu koji će dodatno obogatiti večer. Organizatori su pripremili iznenađenja koja će začiniti ovaj kulturni događaj.

Mjesto održavanja, Botanička bašta Zemaljskog muzeja, pružit će poseban ambijent i doprinijeti nezaboravnom iskustvu promocije knjige. Očekujemo kako će ovo biti večer koja će inspirirati i povezati ljude kroz ljubav prema pisanoj riječi i umjetnosti.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na promociji dobro su došli.

Ulaz na događaj je besplatan, a knjiga Josipa Milanovića bit će dostupna za kupnju i potpisivanje.

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Omer Hodžić: Večeras Omo i Tomo rade show

Stand-up komičar Omer Hodžić će izvesti svoju predstavu ''Na...

Papa će tinejdžera preminulog od leukemije proglasiti svecem

PAPA Franjo pripisao je drugo čudo talijanskom tinejdžeru koji...

Koga mrzite kada kažete ‘ZDS’

Visoki prekršajni sud RH je presudio kako je nedopušteno...

Milić demantira: Ne guramo Pupovca, uvažit ćemo stav DP-a

SAMO par sati nakon što je Novi list objavio...

DODIK IZ SREBRENICE: BiH iz ove krize neće izaći

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da...