U prodaji ulaznice za koncert grupe Rišpet

Nezaboravan koncert grupe Rišpet očekuje nas u mjesecu darivanja – prosincu, točnije 8.12.2023. u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača od 20 sati.

Za svaki koncert šarmantih Dalmatinaca, vrhunskih glazbenika koji na poseban način prenose publici jedinstvenu emociju svojstvenu ‘’dalmatinskoj pismi’’, vlada veliki interes.  

Prvi ograničeni kontingent ulaznica po nižim cijenama  dostupan je od danas na info pultu Mepas Malla u Mostaru I online preko entrio.ba.

Članovi Rišpeta predvođeni autorskom palicom Pere Kozomare i prvim glasom Ivom Amulićem osvajaju publiku brojnim hitovima već dugi niz godina.

Legendarne pjesme „Šta mi ljube oćeš kazat’’, „Ti si jedina ljubav mog života“, „Ja samo za te živim“ „Prsti zapleteni“, „Mislin samo na te“, „Samo njoj ću pivat“, „Kad je pošla ća“,  samo su dio bogatog repertoara Rišpetovaca koji će ispuniti veliku dvoranu HD herceg Stjepan Kosača u predbožićno vrijeme.

Dobitnici su brojnih  značajnih glazbenih nagrada.  Neke od njih uključuju Grand prix Splitskog festivala 2013. godine s pjesmom “Ćaća”, te 4 nagrade Cesarica u kategoriji Hit godine klapske glazbe za pjesme “Reći ćeš mi fala” 2017. godine, “Šta mi ljube oćeš kazat” 2018. godine, “Kada ljubav dvije duše spoji” 2019. godine i “Maka, maka” 2020. godine. Bitno je i naglasiti da im je  pošlo za rukom u splitskoj Areni postaviti klapski rekord po broju posjetitelja, te da su 5 puta u 3 godine rasprodali Lisinski. Grupa Rišpet zbog svog se renomea može pohvaliti i sjajnim suradnjama s velikim estradnim imenima. Surađivali su s Mišom Kovačem, Jelenom Rozgom, Doris Dragović , Jolom, Nenom Belanom i Giulianom.

Posljednji singl, romantična balada ‘’Pitali me andjeli’,’ koju su izveli na ovogodišnjem festivalu Melodije Jadrana u Splitu, uveliko je zaživio u radijskom eteru Hercegovine, a publika će zasigurno to I pokazati 8.prosinca pjevajući zajedno sa ‘’dalmatinskim slavujima’’.

Najčitanije

Mirjana Miličević: Održivi razvoj mora biti prioritet u zaštićenom području

Zaštićena područja prirode u Bosni i Hercegovini su oni dijelovi...

Marija Mila Milas: Bitna je ljubav prema glazbi i instrumentu koji sviramo

Marija Mila Milas rođena je u Mostaru 12. kolovoza...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Taekwondo klub Cro Star osvojio 12 medalja i ekipni pehar

U subotu se u Zenici održao Otvoreni Kup BiH...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

SOS Dječja sela u BiH obilježila Dan porodice

SOS Dječja sela u BiH, uz financijsku podršku Općine...

U Beogradu nasmrt pretučen brat ministra Federacije BiH

JUČER u poslijepodnevnim satima u Beogradu je ubijen brat...

Kako korištenje interneta doprinosi klimatskim promjenama?

U svijetu koji se zasniva na digitalnoj tehnologiji, mladi...