Tomislav Bralić od sada nosi brend COOLIN!

Novi bosanskohercegovački brend cipela COOLIN od sada nosi i hrvatski virtuoz klapske pjesme Tomislav Bralić! Tomislav Bralić svoje je COOLIN cipele po prvi put isprobao u Međugorju, gdje je zajedno sa svojom klapom Intrade prije nekoliko dana održao nezaboravan koncert u rasprodanom HERCEG Etno selu.

Na dar ih je dobio od organizatora koncerta, Ivana Glibe, a čim je ugledao dizajn kutije, a potom  i kožne cipele koje su mu stajale kao salivene, iskreno se oduševio.

Ovo su prave postole! Bravo!“ oduševljeno je komentirao Bralić, a nije propustio posebno pohvaliti udobnost i eleganciju COOLIN cipela.

Iza brenda COOLIN stoje dva brata Ivan i Zoran Krajina i njihov zajednički najbolji prijatelj Pero Nikić, koji su se odvažili slijediti svoje snove –  upustili su se u avanturu stvaranja novog i drugačijeg bosanskohercegovačkog brenda cipela.  Tako su ovi mladi i odvažni poduzetnici iz Usore cjeloživotno prijateljstvo  okrunili kvalitetnom poslovnom suradnjom koja je proizašla iz zajedničke vizije da stvore cipele koje su istovremeno i elegantne i udobne. I u tome su zaista uspjeli!

COOLIN brend, čije je ime inspirirano srednjovjekovnim monarhom, nastaju isključivo ručnom izradom i u cijelosti nastaju, od dizajna, do gotovog proizvoda, u Bosni i Hercegovini, uz korištenje prirodnih materijala. Otkako su se ovog proljeća pojavile na BiH tržištu, njihovu kvalitetu ubrzano prepoznaju mnoge javne osobe, pa ih vrlo rado, uz Tomislava Bralića, nose i pjevači Halid Bešlić, Goran Karan i glumac Emir Hadžihafizbegović.

Inače, sve COOLIN cipele mogu se i personalizirati, pri čemu stižu uz posebno izrađenu drvenu kutiju i s inicijalima vlasnika cipela, što ih dodatno čini drugačijim i osobnijim.

“I najduže putovanje započinje prvim korakom” slogan je ove lijepe i uspješne poslovne priče brenda COOLIN, a da ovaj brend suverenim i brzim koracima grabi naprijed, potvrđuje i reakcija Tomislava Bralića na njegove nove cipele i odluka da će ih i ubuduće nositi na svojim koncertima.

Više informacija o bosanskohercegovačkom brendu COOLIN potražite na službenoj web stranici i web shopu: https://coolin.ba/.

Najčitanije

Bokšić raspisuje natječaj za posao

BOKŠIĆ d.o.o. raspisuje natječaj za posao. Potreban je radnik...

Mostar: Solistički koncert Ante Milića

U nedjelju 23. lipnja 2024. godine u Hrvatskom domu...

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

VIP Betting kladionica zapošljava više djelatnika

VIP Betting kladionica otvara nove poslovnice u Mostaru i...

Oglas za posao: Referent u računovodstvu i financijama i skladištar

Poduzeće SUTON PRINT doo – Široki Brijeg se dugi...

Josip Šaravanja: Život u hercegovačkom selu može biti progresivan

Udruga Mlada snaga - Hamzići i ove godine organizira...

Jelena Rozić: Cijeli motiv knjige je šetnja Mostarom, mojim životom i sjećanjima

Jelena Rozić, spisateljica iz Mostara, predstavlja mostarskoj publici svoju...