Ovog petka svi putevi vode u Međugorje na koncert Tomislava Bralića i Klape Intrade!

Ovog tjedna, sve prave ljubitelje dalmatinske pisme svi putevi vode u Međugorje, gdje će svoj koncert u petak 28.7., održati Tomislav Bralić i Klapa Intrade!

Kad su prije 38 godina kretali – skromni i jednostavni, ni Bralić ni Klapa Intrade nisu mogli ni slutiti koliko će rasprodanih koncerata održati i gdje će sve pronijeti klapsku pjesmu, a Međugorje im je, čini se, omiljena destinacija.

Hvala svima koji su uz nas sve ove godine. Hvala našoj publici koja dolazi na naše koncerte – vi ste  naše najveće bogatstvo. Vi ste ono zbog čega trajemo. Vidimo se u petak u Međugorju!“, poručio je Tomislav Bralić publici u Hercegovini nekoliko dana pred koncert koji ih očekuje u amfiteatru HERCEG Etno sela. Uz to, Bralić nam je otkrio da će ove godine klapa Intrade nastupiti u punom sastavu, sa čak 11 članova i da će koncert biti raskošniji i još puno kvalitetniji od onoga u kojem je publika mogla uživati prije dvije godine. A već je prije dvije godine bilo teško reći na koju je pjesmu međugorska publika najbolje reagirala, jer su sve pjesme Tome Bralića i klape Intrade posebne, autentične i pažljivo odabrane, pa ne čudi da je i aktualni singl „Našu pismu pivaju“ gotovo preko noći postao još jedan novi hit. 

Tu našu dalmatinsku pismu stvarno triba proživiti, kroz dušu i kroz kožu osjetiti. Moraju te trnci proći dok pivaš“, naglašava Bralić čiji će upečatljiv bariton u petak okupati HERCEG Etno selo, i publici pokloniti sve one prelijepe pjesme „Zora bila“, „Croatio, iz duše te ljubim“, „Kada jednom odem“, „Ne mogu te prestat jubit“, „Još bi tija”, „Lipe oči“ te mnoge druge.

A trnci će zasigurno prožimati sve u publici dok budu u glas pjevali s Tomislavom Bralićem i Klapom Intrade pjesme koje s dubokom emocijom pjevaju o ljubavi prema ženi, moru i rodnome kraju. Zvonak, topao i jedinstven glas Tomislava Bralića u kombinaciji s glasovima Klape Intrade razlog su da ovog petka i vi budete dio čarobne koncertne večeri u HERCEG Etno selu s početkom u 21 sat.

Ulaznice su gotovo rasprodane! U prodaju smo pustili posljednji kontingent, ali interes je uistinu velik i koncert će biti rasprodan“, potvrdio nam je Ivan Glibo, iz agencije Inter Connect Mostar, producent i organizator koncerta Tomislava Bralića i Klape Intrade u Međugorju.

Razlog više da požurite po svoje ulaznice za ovaj iščekivani koncert, a ulaznica još ima online u sustavu Entrio.ba, na info pultu Mepas Malla u Mostaru i na recepciji HERCEG Etno sela Međugorje!

Najčitanije

Mirjana Miličević: Održivi razvoj mora biti prioritet u zaštićenom području

Zaštićena područja prirode u Bosni i Hercegovini su oni dijelovi...

Bakir Krajinović: Svaki stanovnik zemlje ostavlja ugljični otisak

Bakir Krajinović bio je gostom još jedne emisije projekta...

Martin predstavio svoju iščekivanu prvu pjesmu: „Maštarija“!

Nakon što se već prvim nastupima u The Voice...

Ante Barbarić: Zadovoljan sam svojom prvom pjesmom

Mladi glazbenik iz Širokog Brijega, Ante Barbarić koji ima...

Igor Delač: Propagiram pozitivu i htio bi nastupati u Hercegovini

Igor Delač, poznati glazbenik prepoznatljivog glasa predstavlja svoj novi singl...

Kristijan Penavić: Volim snimati spotove i glazbu, a pogotovu stvarati pjesme

Mladi širokobriješki glazbenici Kristijan Penavić i Jozo Mikulić objavili...

Nakon cirkusa zvanog Svesrpski sabor objavljen spot: “Svi uz komandanta Vučića”

JUTROS je u jutarnjem programu srpske televizije Pink prikazan...

Stolac se ovih dana priprema za Ilindan

Stolac se ovih dana priprema za Ilindan, koji se...