Nikada više je sada!

Cijeli slobodni svijet mora snažno osuditi zločine Hamasa protiv izraelskih civila i u potpunosti podržati oslobođenje palestinskih civila u Gazi od režima smrti Hamasa.

U subotu (7. listopada 2023. godine), u aktu rata, stotine terorista infiltrirale su se u Izrael na nekoliko mjesta, istovremeno su pokrenute masovne raketne napade na izraelski teritorij.

Kao dio napada, ovi teroristi su se infiltrirali na izraelski teritorij kopnom, morem i zrakom, te su se približili izraelskim zajednicama blizu Pojasa Gaze. Sve to dok je neselektivno gađanje, više od 6.600 raketa i projektila dosad, ciljalo gradove i naselja na jugu, u središnjem dijelu zemlje i Jeruzalem s namjerom da se nanese maksimalna šteta civilima.

Do sada je više od 1.400 osoba silovano i pobijeno u Izraelu, a više od 3.500 je ranjeno u različitim stupnjevima. Također se izvješćuje da je više od 170 osoba klasificirano kao nestalo ili zatočeno nakon što su oteti i odvedeni u Gazu. Ovo je najveći broj Židova ubijenih u jednom danu od Holokausta.

Kao rezultat tih događaja, Izrael vodi rat protiv terorističkih organizacija u Gazi. Njegove sigurnosne snage rade na zaštiti izraelskih civila sa svih strana.

Ovi teroristi su odgajani uz neprekidnu izloženost poticanju na ubojstva Izraelaca, poticanju koje također uključuje poticanje na terorizam, veličanje terorista i obeštećenje napadača i njihovih obitelji.

Cijeli slobodni svijet mora snažno osuditi zločine Hamasa protiv izraelskih civila i u potpunosti podržati oslobođenje palestinskih civila u Gazi od režima smrti Hamasa, nikada više je sada.

M.T. Abraham Grupa stoji uz državu Izrael i građane.

Napomena za oprez:

Ovaj Data Room link sadrži grafičke fotografije nasilja i ubojstava koje mogu biti štetne ili traumatizirajuće za neku publiku.

Odabirom ulaska i pregledavanja ovog Data Room-a, potvrđujete da ste punoljetni i dobrovoljno prihvaćate odgovornost za izloženost uznemirujućem sadržaju. Preporučuje se oprez gledateljima.

Link: https://docsend.com/view/s/bts7cgnztbsjhjn4

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Modrić ostaje u Realu

Kako se klupska nogometna sezona bliži svome kraju, a...

Potresna snimka Vukovarke: ‘Gdje je? Pred mojim očima si ga odveo’

Iva Radić dočekala je ispred Tužiteljstva u Beogradu Jovana...

Objavljena prva anketa za EU izbore

DNEVNIK Nove TV prvi je objavio istraživanje o ozračju...

Premijer Andrej Plenković sa suprugom Anom

Premijer Andrej Plenković u stresnom razdoblju sastavljanja nove vlade...

Veličanstvena deveta zagrebačka povorka “Hoda za život”

Deveta zagrebačka povorka "Hoda za život, obitelj i Hrvatsku"...