Nepokolebljivi Dyaco u novoj pjesmi ‘Zaključane kapije’ koju će izvesti na ovogodišnjim Zlatnim žicama Slavonije

Tamburaška ekipa Dyaco s ponosom predstavlja svoj novi singl ‘Zaključane kapije’ autentičnog i snažnog zvuka čiju glazbu i tekst je napisao Željko Zovko, dok je sve upakirao u aranžman i produkciju Bojan Šalaman Shalla. Ova veličanstvena šestorka sa spomenutom skladbom premijerno će nastupiti ovog vikenda na ovogodišnjim Zlatnim žicama Slavonije u Požegi.

“Pjesma ‘Zaključane kapije’ nosi duboku emotivnu poruku, a snimljeni spot je vizualno i umjetnički osmišljen kako bi još bolje dočarao snagu i dubinu stihova‘Zaključane kapije’ istražuje borbu protiv ogovaranja, predrasuda i neprijateljskih sila koje pokušavaju spriječiti našu slobodu izražavanja. Nadamo se da će u ovoj pjesmi mnogi pronaći inspiraciju da se suoče sa preprekama i oslobode svih okova koji ih sprječavaju da budu svoji’, poručio je Danijel Car, član sastava Dyaco.

‘Zaključane kapije’ mješavina je strasti, buntovništva i dubokih emocija koja poziva slušatelja da zaroni u svoje najdublje misli i osjećaje svakom riječi i notom. Nova Dyacova glazbena priča ima i svoj jedinstveni vizualni identitet koji je izrežirao talentirani Mario Šulina. Sam video uradak, inspiriran je i obogaćen kadrovima kultnog filma ‘Đuka Begović’, čija kombinacija glazbe i kadrova, stvara nevjerojatan doživljaj za slušatelje i gledatelje. ”Moram spomenuti da smo jako zahvalni na odobrenjima za korištenje kadrova iz filma ‘Đuka Begović’ kao i na suradnji s različitim umjetnicima koji su pridonijeli stvaranju ovog našeg glazbenog remek-djela na koji smo jako ponosni, uključujući i Ustanovu Zagreb film i njenog ravnatelja gospodina Vinka Brešana.”, istaknuo je Danijel Car.

Što nam je pripremila ekipa iz Dyaca, te kako zvuči njihova nova glazbena avantura ‘Zaključane kapije’, najbolje je da poslušate i pogledate sami:

Najčitanije

Oglas za posao: Pomoćna kuharica u mjestu Brela – Makarska rivijera

Lungo Mare, Brela - Makarska rivijera objavljuje natječaj za...

Ante Barbarić: Zadovoljan sam svojom prvom pjesmom

Mladi glazbenik iz Širokog Brijega, Ante Barbarić koji ima...

Otvaranje Palačinka bara “Bueno” u Čitluku

S velikim zadovoljstvom najavljujemo otvaranje novog kulinarskog kutka u...

Oglas za posao: Prodaja pekarskih proizvoda u Neumu

Tražimo motivirane i odgovorne osobe za rad u prodaji...

Mirjana Miličević: Održivi razvoj mora biti prioritet u zaštićenom području

Zaštićena područja prirode u Bosni i Hercegovini su oni dijelovi...

Lihnidos oplate Ortiješ Mostar prodaja i najam građevinske opreme raspisuje natječaj za posao

Lihnidos oplate Ortiješ Mostar prodaja i najam građevinske opreme...

Dora Marušić: Bitna je disciplina i ustrajnost

Mostarka Dora Marušić osvojila je titulu europske prvakinje na...

Kada će se izravno birati gradonačelnici u Mostaru i Sarajevu?

Središnje izborno povjerenstvo BiH će na sjednici koja će...