Kristina Boban pršti nezaustavljivom energijom u novoj pjesmi

Kristina Boban pršti nezaustavljivom energijom u novoj pjesmi snažnog rock zvuka “Ne bih smjela”.

Da je ‘The Voice’ pravo vrelo vanserijskih vokala dokazuje i Kristina Boban koja je umjetnički put započela upravo u tom gledanom talent showu gdje je svojim pjevačkim umijećem oduševila i publiku i žiri, nakon čega se hrabro otisnula u solo vode. Svakim singlom Kristina pred sebe postavlja sve veće izazove, a u najnovijoj pjesmi „Ne bih smjela“ koju odlikuje snažan rokerski zvuk, publici nudi vrhunsku interpretaciju na tragu naših najvećih rock vokalistica poput Zorice Kondže ili Zdenke Kovačiček.

Autor glazbe je Ivo Nuić s kojim Kristina dugo uspješno surađuje, a stihove nastale prije 20 godina potpisuje Edin Đelilović, pjevač splitskog benda Dreamers. Aranžman je djelo Vojana Koceića koji je sa svojim Pilot studiom režirao i videospot, sniman u kultnom splitskom klubu Judino drvo. Mali kuriozitet je činjenica da je Kristina posljednji izvođač čija se pjesma tamo čula jer se klub prethodno nažalost zatvorio. 

„Ova pjesma me vraća u tinejdžerske dane jer tematizira simpatične, često i nerealne fantazije zaljubljene osobe, a kao i svi, i sama sam prošla tu fazu koje se danas sjetim s osmjehom na licu. Za spot nisam slučajno odabrala Judino drvo, naime, nakon što smo doznali tužnu vijest o njegovu zatvaranju, moja kreativna splitska ekipa i ja smo htjeli dati mali obol svim lijepim uspomenama koje nas vežu za to mjesto.“, kazala je Kristina Boban.

Pjesma mi se jako svidjela jer je vedra, energična i mislim da se sjajno sjedinjuje s mojim vokalom. Pobornica sam rock žanra kojeg nekako fali na našoj sceni, a koji iz čovjeka izvlači nevjerojatnu snagu i veliki je motivator. Kada se sve čini crno, raspali rock i da vidiš kako crno postaje ružičasto”, zaključuje Kristina Boban.

Kristina vrijedno stvara nove pjesme okružena suradnicima s kojima dijeli sličan glazbeni senzibilitet. Veseli se nastupima uživo na kojima do punog izražaja dolazi njen temperament pretočen u dojmljivi vokalni i interpretacijski doživljaj.

Najčitanije

Mirjana Miličević: Održivi razvoj mora biti prioritet u zaštićenom području

Zaštićena područja prirode u Bosni i Hercegovini su oni dijelovi...

Marija Mila Milas: Bitna je ljubav prema glazbi i instrumentu koji sviramo

Marija Mila Milas rođena je u Mostaru 12. kolovoza...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Taekwondo klub Cro Star osvojio 12 medalja i ekipni pehar

U subotu se u Zenici održao Otvoreni Kup BiH...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

SOS Dječja sela u BiH obilježila Dan porodice

SOS Dječja sela u BiH, uz financijsku podršku Općine...

U Beogradu nasmrt pretučen brat ministra Federacije BiH

JUČER u poslijepodnevnim satima u Beogradu je ubijen brat...

Kako korištenje interneta doprinosi klimatskim promjenama?

U svijetu koji se zasniva na digitalnoj tehnologiji, mladi...