Infinia MasterClass: U zadnja tri dana Mostar je bio centar regonalne industrije

Infinia MasterClass

Već tradicionalno već šestu godinu, Infinia d.o.o. iz Mostara organizirala je prestižni beauty događaj “Infinia MasterClass“. Ovaj događaj – spoj ljepote i glamura – stavlja naglasak  na unapređenje poslovanja i stručnih znanja iz beauty industrije te  promociju istog kroz marketing i društvene mreže.

Ovaj jedinstveni događaj u Mostaru, koji je u tri dana okupio preko 150 sudionika iz zemlje i regije, bila je prilika da usavršavaju tehnike rada iz oblasti beauty industrije. Sudionici su imali priliku razmijeniti iskustva sa Bojan Vukadinovim. Ovaj beogradski makeup artist, pun kreativne energije i znanja, već više od desetljeća, svojim umjetničkim potezima na licu stvara nestvarno lijepu čaroliju.

Također, u sklopu ovog događaja je organiziran i panel na temu “Marketing i društvene mreže u beauty industriji” koji je imao za cilj pomoći sudionicama kako da unaprijedile svoj biznis kroz marketinško djelovanje i društvene mreže. Panelisti su bili uspješne i utjecajne osobe iz oblasti društvenih mreža i marketinga: Hane Hadžiavdagić (influencerice i blogerice), Marije Perić (vlasnice i osnivačice brenda LovelyBags), Mirze Mustafagić (blogera i influencera) i Dee Leko poduzetnice i menadžerice.

Umijeće uspješnog prezentiranja svoga rada kroz javni nastup učesnicama ovog događaja prezentirao je poznati TV urednik i voditelj Seid Masnica.

U sklopu ovogodišnjeg Infinia MasterClass-a jedno od predavanja je bilo poslovanje i vođenje salona. SVIM tim iz Zagreba, koji čine Sanja Varlaj i Ivana Mišić Lokar već 8. godinu uspješno šire svoju misiju za napredak beauty industrije. SVIM tim je jedini internacionalni tim koji je nezavisan od brandova i specijaliziran za poslovnu edukaciju vlasnika i djelatnika iz ove branše.

Predavanje pod nazivom “Da je šef bit lako – šef bi bio svatko!” održala je Sanja Varlaj, mag. oec, NLP Master practitioner & Business coach.

Kao predavači sudjelovali su još: Bojana Andrijašević iz Nikšića Snježana Dolić iz Metkovića, Senka Kokeza iz Splita, mr.sc. Alisa Kazić iz Sarajeva i Senka Mašić-Džanić iz Srebrenika.

Poseban gost ovog događaja bio je regionalna glazbena zvijezda Petar Grašo. 

Ovom prigodom najzaslužnijim partnerima, sudionicama i djelatnicima koji imaju posebne zasluge za poslovni uspjeh ove tvrtke uručena su priznanja i zahvalnice.

– Svima nam je zajedničko da se trudimo postati konkurentniji na tržištu i mjestu gdje živimo i radimo jer je široka lepeza proizvoda i usluga za njegu koja pomaže kozmetičarima da ulijevaju povjerenje svojim klijentima – istaknula je direktorica Infinie Josipa Fofić.

Inače, Infinia doo Mostar je firma specijalizirana za distribuciju i prodaju beauty kozmetike i pružanje kozmetičkih usluga, te je u relativno kratkom vremenu postala lider u ovoj branši. U skoro 10 godina djelovanja odradila je 744 grupnih i individualnih kozmetičkih edukacija. U Edukacijskom centaru je u tom razdoblju završilo razne tečajeve oko 1 600 osoba, te 10 000 modela koji su dobili besplatne tretmane.

Tvrtka se proširila u zemlje regije te svoje poslovne partnere našla u Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Srbiji, a uskoro se širi i na tržište Sjeverne Makedonije i Kosova.

Osim po edukaciji, Infinia je poznata po kozmetičkom salonu u Mostaru koji posjećuje oko 5000 klijenata, što pak potvrđuje podatak da Hercegovke, odnosno Mostarke jako puno brinu o svom izgledu. 

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Objavljena prva anketa za EU izbore

DNEVNIK Nove TV prvi je objavio istraživanje o ozračju...

Modrić ostaje u Realu

Kako se klupska nogometna sezona bliži svome kraju, a...

Ivan Turudić u ponedjeljak na posao

Novi glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske Ivan Turudić, izabran...

Plenković: Parlamentarna većina funkcionira odlično

Premijer Andrej Plenković u subotu je izjavio da je...

Peru proglasio ‘transseksualizam’ mentalnom bolešću

Vlada Perua objavila je u petak dekret kojim proglašava “transseksualizam” mentalnim poremećajem....