Goca Tržan na konferenciji za medije najavila koncert u Mostaru

Pop diva Goca Tržan stigla je jučer u Mostar kako bi na konferenciji za medije najavila svoj koncert koji će se održati 19.10. u HD Herceg Stjepan Kosača.

Pressica se održala u hotelu Mepas, koji je ujedno i partner koncerta, u kojem su se predstavnici medija okupili kako bi se družili s Gocom.

“Mostar ima vrlo specifičnu energiju i vrlo specifičan temperament po kojem  smo bliski. Volim ovaj grad i da znate, spremam vam odličnu svirku!” istaknula je Goca Tržan koja se u Mostar vraća nakon punih 6 godina.

Uz najavu mostarskog koncerta, Goca je na konferenciji za medije ekskluzivno najavila i svoj koncert u Tuzli, koji će se održati 21.10., u Bosanskom kulturnom centru.

Ulaznice za koncert u Tuzli upravo su puštene u prodaju u sustavu Entrio.ba, a  uz najavu koncerata u Mostaru i Tuzli, Goca se osvrnula i na svoj koncert koji je održala u Domu mladih u Sarajevu, u junu.

“To je bio fenomenalan koncert, za mene koncert za pamćenje. Ako ste bili u Domu mladih i doživjeli tu energiju, e baš s takvom  energijom i punim srcem stižem u listopadu u Mostar i Tuzlu”, rekla je Goca, od koje su se predstavnici medija teško rastali. Uvijek pozitivna, nasmijana i otvorena, Goca ih je sve osvojila na prvu.

Organizatori iz mostarske agencije Inter Connect na čelu s Ivanom Glibom otkrili su da je potražnja za ulaznicama za Gocin koncert u Mostaru jako dobra i da očekuju rasprodanu Kosaču. A Goca je zaključno još jednom pozvala sve svoje brojne fanove iz Hercegovine da dođu na njen koncert u Kosaču 19.10.

Ulaznice za mostarski koncert mogu se kupiti na platformi Entrio.ba, u Mostaru u agenciji Inter Connect u ulici Alekse Šantića 123a (radnim danom od 9 do 16 sati) i od ponedjeljka, 25.9. na blagajni Kosače.

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Objavljena prva anketa za EU izbore

DNEVNIK Nove TV prvi je objavio istraživanje o ozračju...

Modrić ostaje u Realu

Kako se klupska nogometna sezona bliži svome kraju, a...

Ivan Turudić u ponedjeljak na posao

Novi glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske Ivan Turudić, izabran...

Plenković: Parlamentarna većina funkcionira odlično

Premijer Andrej Plenković u subotu je izjavio da je...

Peru proglasio ‘transseksualizam’ mentalnom bolešću

Vlada Perua objavila je u petak dekret kojim proglašava “transseksualizam” mentalnim poremećajem....