Fondacija Dogs Trust BiH kroz druženje najavila gostovanje svoje Škole za pse u Tuzli

Članovi tima i trener Škole za pse koju Fondacija Dogs Trust BiH još uvijek u potpunosti financira za vlasnike pasa, upriličili su druženje za vlasnike pasa iz Tuzle i njihove ljubimce u subotu, 23.9.2023. godine na Trgu slobode u Tuzli.

Druženje je za cilj imalo najaviti gostovanje Dogs Trust Škole za pse u Tuzli u trajanju od 5 nedjelja, i to od 2.10. do 4.11., a ujedno i podići svijest o važnosti obučavanja ljubimaca lijepom ponašanju, upoznavanja govora tijela pasa, te odgovornog držanja pasa.

U okviru druženja, prisutni su imali priliku saznati više o govoru tijela pasa i važnosti mentalne stimulacije te metode pozitivne stimulacije u obuci pasa, kao i konzultirati se s našim trenerom i saznati kako iskoristiti besplatnu edukaciju za vlasnike i obuku za ljubimce tijekom gostovanja Škole u Tuzli.

Prijave za vlasnike pasa Tuzle i okoline su već otvorene, a broj kandidata je ograničen, pa pozivamo sve koji su odlučni da iskoriste ovu, za njih potpuno besplatnu, obuku i da na časove dolaze redovno te prate upute trenera, da se prijave na našoj web stranici što prije.

U cilju da svoje resurse i kapacitete koji nažalost nisu neograničeni iskoristi na najefikasniji način i pomogne što većem broju vlasnika u BiH, Dogs Trust organizira gostovanja trenera iz Škole za pse dva puta godišnje u većim centrima zemlje.

Škola za pse važan je program cjelokupne podrške Fondacije Dogs Trust u BiH jer se obukom koju provodimo vlasnici i ljubimci zbližavaju i stvaraju jaču vezu, ljubimci nauče slušati vlasnika sa zadovoljstvom, vlasnici bolje razumiju svoje pse, a sve to rezultira sprečavanjem napuštanja pas ate smanjenjem sigurnosnih rizika za cijelu zajednicu.

Najčitanije

VIDEO: Dignuli dron pa kiselinom oštetili travnjak na stadionu?

Velež je prijavio oštećenje na glavnom travnjaku na stadionu...

Nožem ubio oca i ranio majku

U poslijepodnevnim satima se u blizini Varaždina dogodila tragedija...

Martin predstavio svoju iščekivanu prvu pjesmu: „Maštarija“!

Nakon što se već prvim nastupima u The Voice...

AS: ‘Da se Ancelottija pita, Modrić bi ostao još jednu godinu’

U subotu je Real Madrid osigurao svoj 36. naslov...

18-godišnjak kod Vukovara zapalio hrvatsku zastavu

Jednomjesečni istražni zatvor određen je 18-godišnjaku jer je 1....

Obavještajac kojega je Izetbegović proglasio državnim neprijateljem.

U Mostaru je ovoga vikenda predstavljena knjiga pod nazivom...

Glavni tužitelj Međunarodnog kaznenog suda traži uhićenje izraelskog premijera Netanyahu

Glavni tužitelj ICC-a Karim Khan zatražio je od sudaca...