Večeras počinje Moba Street Food Festival

U srcu Mostara, na platou iza Stare gimnazije, večeras počinje drugo izdanje Moba Street Food Festivala, a mirisi ukusne hrane i zvuci dobre glazbe proširit će se gradom. 

Moba Street Food Festival na jednom mjestu okupio je odlične izlagače koji će pripremati tradicionalna jela na inovativan način i ponuditi različita jela svjetskih kuhinja. Jack Daniels BBQ, Profa 23, Burger STOP by Peperino, Sombrero, D&D Experience, Chef’s bites by Božo Ćorić, BBQ Master by Del Rio,  JUNK by Chef Severin, Gastro Pub Fabrika, Oš još?, Dedin krompir, Sky artisan gelato i Francuske palačinke će narednih 12 dana i večeri spremati za vas svoje najukusnije specijalitete, a već će od 17 sati nestrpljivo čekati prve posjetitelje i posjetiteljice festivala. 

Osim 13 izlagača koji će se predstaviti svojim ukusnim i zanimljivim jelima koje ćete degustirati, zabavite se na Mobi tijekom 12 uzastopnih nezaboravnih večeri za druženje, ples i pjevanje. Moba Street Food Festival, u suradnji s Open City Mostar festivalom pod pokroviteljstvom Europske unije i Grada Mostara, svoju ovogodišnju priču otvara večeras koncertom benda Cubismo.

Tijekom ostalih večeri imat ćete priliku uživati u koncertima TBF-a, Adija Šoše, Soul Fingersa, Đorđe Balašević Tribute benda ‘Naopaka bajka’, Bijelo Dugme i Indexi Tribute benda ‘Tajna Veza’ te Narodnog Orkestra Mostar, dok će svaku večer za glazbenu magiju biti zadužen Moba Resident DJ- DJ Kiiwi.  

Uz dječji kutak svakim danom i Tinker Labs radionice, tu su i predstave za djecu. U nedjelju 27.8. u 12 sati pogledajte predstavu Crvenkapica i zli vuk, dok u subotu 2.9. u 12 sati mališani mogu uživati u predstavi Vuk i kozlići. 

Važno je napomenuti da će plaćanje na festivalu biti moguće isključivo festivalskim bezgotovinskim karticama odnosno cashless sustavom. Festivalsku karticu na koju ćete položiti željeni iznos možete preuzeti na pultu za izdavanje kartica unutar festivalske zone. Festivalsku karticu za plaćanje koristite sve dane festivala. 

U bilo kojem trenutku tijekom trajanja festivala, karticu možete dopuniti sa željenim iznosom novca, a nepotrošeni iznos refundirati na pultu za izdavanje kartica. Dodatna pogodnost za sve one koji festivalsku karticu budu nadoplatili sa svoje Visa kartice, Visa im za svaki prijenos novca na karticu poklanja 10% popusta. 

Bilo da dolazite u društvu ili sami, na Mobu su dobrodošli svi od srijede 23.8. do nedjelje 3.9., a ulaz na ovu nezaobilaznu destinaciju tijekom ljetnih dana i večeri za sve uzraste je besplatan. Dođite da se opustimo zajedno. 

Festival možete pratiti na službenim Facebook i Instagram kanalima festivala.

Najčitanije

Bokšić raspisuje natječaj za posao

BOKŠIĆ d.o.o. raspisuje natječaj za posao. Potreban je radnik...

Mostar: Solistički koncert Ante Milića

U nedjelju 23. lipnja 2024. godine u Hrvatskom domu...

VIP Betting kladionica zapošljava više djelatnika

VIP Betting kladionica otvara nove poslovnice u Mostaru i...

Oglas za posao: Referent u računovodstvu i financijama i skladištar

Poduzeće SUTON PRINT doo – Široki Brijeg se dugi...

Josip Šaravanja: Život u hercegovačkom selu može biti progresivan

Udruga Mlada snaga - Hamzići i ove godine organizira...

Jelena Rozić: Cijeli motiv knjige je šetnja Mostarom, mojim životom i sjećanjima

Jelena Rozić, spisateljica iz Mostara, predstavlja mostarskoj publici svoju...

Dodik veleposlaniku SAD-a: ‘Razbio bih ga kao zvečku’

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ocijenio je lažima navode...