Vanna: Intrigantnije mi napraviti nešto svoje nego otpjevati nešto tuđe

Jedna od najtalentiranijih vokalnih umjetnica u regiji, višestruka dobitnica prestižne glazbene nagrade Porin stiže nam pod zvjezdano nebo etno sela Herceg – Vanna. Popularnost je stekla u zagrebačkom dance sastavu „Electro team“, najpopularnijem elektroničkom sastavu u Hrvatskoj.

Vanna je bila gošćom Vijesti plus Običnog radija, simpatična i otvorena pričala je o svojoj karijeri.

Vanna će po prvi put održati koncert u Amfiteatru Herceg Etno sela u Međugorju zakazan za 2. kolovoza u 21 sat. Ulaznice možete kupiti na sustavu entrio.ba, info pultu Mepas Mall-a i recepciji Herceg etno sela u Međugorju.

Koncert u Areni Zagreb je bio izuzetan iako mi se sada već čini kao da je bilo davno, jer se puno toga događalo i nakon tog koncerta. S obzirom da se koncert pripremao u nekim čudnim vremenima, bilo je zaista predivno stati pred publiku u tolikoj Areni. Nisam tip koji broji godine, ali smo u Arenu saželi 30 godina i priredili dobar show. Arena u malom ide dalje i puno je puta odsvirana u drugim mjestima. Moj veseli razigrani bend i ja furamo i dalje dobru atmosferu na koncertima.“, poručila je Vanna.

Tijekom više od 30 godina duge karijere održala je veliki broj koncerata na kojima je oduševila generacije svojim besprijekornim vokalom. Dijelila je pozornicu s nizom sjajnih izvođača poput Andree Bocellija na njegovom velikom koncertu u zagrebačkoj Areni.

Mislim da lažu svi oni koji kažu da ne bi promijenili nešto u karijeri. Logično je biti iskren prema sebi i reći tu sam bila dobra, a tu loša. Sve to je bitno za osobni rast i razvoj. Veselim se svakom sljedećem iskustvu i svim koncertima koji mi slijede. I mali koncert mogu biti nešto posebno. Ne dijelim u karijeri stvari na male i velike, nego kažem sebi Bože baš sam zahvalna što se ovime bavim. Uvijek mi je uzbudljivije ono što će biti nego ono što je već prošlo. Uvijek sam razmišljala ma šta znaju stari, oni samo žele zadržati svoj trenutak u vremenu.“, kazala je Vanna.

Vannin prošlogodišnji samostalni koncert rasprodao je Arenu Zagreb. Na predstojećem koncertu u Etno selu Međugorje Vanna će izvesti bezvremenske hitove poput pjesama “Kao da me nema”, “Tek je 12 sati”,  “Daj mi jedan dobar razlog”, “Ja imam snage za to“ i novih hitova “Pjesma o tebi“, “Puna memorija”, “Loš trenutak”…

“Najpoštenije i najiskrenije mi je od pjevača da imaju autorske pjesme. Vjerujem da je to nešto što glazbenik može napraviti, a to je da se sam izrazi umjesto da sam pokušava objasniti tuđe riječi i melodije. Intrigantnije mi napraviti nešto svoje nego otpjevati nešto tuđe. Ne bi ja to radila da mi publika ne daje neku povratnu informaciju da to nije dobro.“, zaključila je Vanna o autorskom radu.

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Objavljena prva anketa za EU izbore

DNEVNIK Nove TV prvi je objavio istraživanje o ozračju...

Modrić ostaje u Realu

Kako se klupska nogometna sezona bliži svome kraju, a...

Ivan Turudić u ponedjeljak na posao

Novi glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske Ivan Turudić, izabran...

Plenković: Parlamentarna većina funkcionira odlično

Premijer Andrej Plenković u subotu je izjavio da je...

Peru proglasio ‘transseksualizam’ mentalnom bolešću

Vlada Perua objavila je u petak dekret kojim proglašava “transseksualizam” mentalnim poremećajem....