Tajči, hrvatska glazbenica s američkom adresom, predstavlja novu pjesmu “Holding Out My Hand”

Tatjana Tajči Cameron već godinama oduševljava svjetsku i domaću publiku kvalitetnim pjesmama. Sad predstavlja svoj novi singl “Holding Out My Hand” na kojom joj se pridružio Moti Giladi, nagrađivani izraelski glazbenik, scenski umjetnik i glumac. Ovaj duet je ujedno i glazbena najava njihova koncerta koji će održati 11. listopada u Lisinskom.

Pjesmu su napisali Tatjana Tajči Cameron i Steve Leslie, a sve je producirao i aranžirao Scott Alan Mulvahill. Ovaj tim izvrsnih glazbenika zajedno ima osvojene 22 Grammy nagrade, a u stvaranju pjesme sudjelovali su i umjetnici iz “grada glazbe”, Nashvillea. Cijelu priču vizualno prati videospot u režiji Marka Zeljkovića – Zelje, a sniman je u Zagrebu i Nashvilleu. 

“Glavna poruka pjesme je da ne treba ne upirati prst nego pružiti ruku. To je tako u međuljudskim odnosima, između nacija i onda kad se ne razumijemo. Bolje je pružiti ruku i saslušati, reći tu sam i idemo pronaći rješenje, nego tražiti krivca”rekla je Tajči.

“Holding Out My Hand nosi prekrasnu poruku o razumijevanju i prijateljstvu, a upravo tu poruku će nositi i koncert Tajči i Motija, kojim će se obilježiti 75. obljetnica osnivanja Države Izrael i 26 godina diplomatskih odnosa između Hrvatske i Izraela. Tajči i Moti Giladi zapjevat će uz pratnju simfonijskog orkestra HRT-a kojim će ravnati maestro Alan Bjelinski

“Bit će to predivan i jedinstven koncert. Poruka koju želimo prenijeti je prijateljstvo, nada i jedinstvo”rekao je Moti Giladi

Tajči na ovim prostorima ponajprije pamtimo kao pobjednicu tadašnje Jugovizije u Zadru s pjesmom “Hajde da ludujemo”, te po osvojenom visokom 7. mjestu na Pjesmi Eurovizije u Zagrebu 1990. godine. Napustila je Hrvatsku 1992. godine i otišla u SAD gdje je nastavila s glazbenim i scenskim usavršavanjem, pojavljujući se povremeno u mjuziklima i na televiziji u Los Angelesu.

Danas se bavi glazbom, pisanjem i coachingom, a iako već desetljećima s obitelji živi u Americi, srce je često dovede do Hrvatske. Upravo je u svom rodnom gradu, Zagrebu, predstavila i svoju posljednju knjigu, emotivnu ispovijest “(Ne)Slomljena”.

Najčitanije

VIDEO: Dignuli dron pa kiselinom oštetili travnjak na stadionu?

Velež je prijavio oštećenje na glavnom travnjaku na stadionu...

Marko Džakula: Folklor uistinu spaja ljude

HKUD Dubrave Aladinići osnovano je 1997. godine. Jedno je...

Nožem ubio oca i ranio majku

U poslijepodnevnim satima se u blizini Varaždina dogodila tragedija...

SULUDO: Mladić (23) u satima silovao ženu od skoro 100 godina

Beogradski Viši sud odredio je pritvor od 30 dana...

Martin predstavio svoju iščekivanu prvu pjesmu: „Maštarija“!

Nakon što se već prvim nastupima u The Voice...

AS: ‘Da se Ancelottija pita, Modrić bi ostao još jednu godinu’

U subotu je Real Madrid osigurao svoj 36. naslov...

Stari partneri daju podršku Plenkoviću za mandatara

Andrej Plenković ovaj tjedan bi trebao osigurati novu saborsku...

18-godišnjak kod Vukovara zapalio hrvatsku zastavu

Jednomjesečni istražni zatvor određen je 18-godišnjaku jer je 1....