Pjesma, priča i snovi na pozornici Dore – Stefany predstavlja “Sretnih dana dat’ će Bog”

Stefany je debitantica koja će zasjati na ovogodišnjoj Dori s pjesmom “Sretnih dana dat’ će Bog”. Pjesma donosi osvježavajuću dozu optimizma i vjere u bolju budućnost. Njezina pjesma pritom je i životna priča ispunjena nadom, vjerom u dobro, prijateljstvom i ljubavlju koja uvijek pobjeđuje.

Poruka optimizma

“Tema je univerzalna i vjerujem da će svatko tko posluša prepoznati poruku optimizma potrebnu svakog dana. Svi smo svakodnevno suočeni s brojnim izazovima, privatnim i poslovnim preprekama koje na prvu izgledaju nerješivima. Također, vrijeme u kojem živimo je izazovno i puno promjena. Zato nam vjera u dobro i sreću ostaje kao najvažnija poruka”, rekla je Stefany.  

Stefany 

Kreativni tim iza pjesme

Tekst “Sretnih dana dat’ će Bog” potpisuje Nenad Ninčević, dok je glazbu i aranžman napravio Branimir Mihaljević. Sudjelovanje na Dori ostvarenje je dugogodišnjeg sna Stefany. Njezina pjesma u potpunosti odražava njezinu nježnu i iskrenu, ali i moćnu glazbenu osobnost s izvrsnim timom iza sebe.

San o Eurosongu

“Moram priznati da sam oduvijek sanjala kako ću jednog dana s ponosom stati na pozornicu Dore, zapjevati veliku pjesmu i predstaviti se u najboljem svjetlu te napraviti sve da zapjevam i na pozornici Eurosonga. Moji snovi polako se ostvaruju i neizmjerno sam sretna zbog svega što me čeka na putu do samog nastupa na Dori 2024. Pozivam vas  da poslušate ‘Sretnih dana dat’ će Bog’, da glasate za mene, i jedva čekam da se vidimo na Dori”, izjavila je mlada glazbenica. 

Stefany 

Glazbeni put Stefany

Stefany je svoju ljubav prema glazbi njegovala od malih nogu te se prvi put predstavila javnosti kao natjecateljica u glazbenom showu “The Voice”, gdje je stigla do četvrtfinala. Nakon toga, posvetila se školovanju te danas uspješno gradi svoje mjesto u svijetu glazbe, osvajajući nagrade i priznanja poput nagrade II. programa Hrvatskog radija “Music Pub”

Sve više vremena posvećuje koncertnim aktivnostima i skladanju pjesama, osvajajući srca publike. Prošle godine na Splitskom festivalu predstavila je i svoju pjesmu autora Matije Cveka Dominika Žagmeštera pod nazivom “Napamet”. Ta je pjesma još dodatno privukla pozornost javnosti.

Foto: Robert Gašpert

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Modrić ostaje u Realu

Kako se klupska nogometna sezona bliži svome kraju, a...

Potresna snimka Vukovarke: ‘Gdje je? Pred mojim očima si ga odveo’

Iva Radić dočekala je ispred Tužiteljstva u Beogradu Jovana...

Objavljena prva anketa za EU izbore

DNEVNIK Nove TV prvi je objavio istraživanje o ozračju...

Premijer Andrej Plenković sa suprugom Anom

Premijer Andrej Plenković u stresnom razdoblju sastavljanja nove vlade...

Veličanstvena deveta zagrebačka povorka “Hoda za život”

Deveta zagrebačka povorka "Hoda za život, obitelj i Hrvatsku"...