Predsjednik Herceg s predsjednicom Općinskog suda Čapljina

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije dr. sc. Nevenko Herceg održao je u svojemu uredu, radni sastanak s novoimenovanom predsjednicom Općinskoga suda u Čapljini Emilijom Zrnić. Razgovarali su o aktivnostima Općinskog suda, njegovu ustrojstvu, problemima s kojima se susreće djelatnost sudstva u cjelini, kao i o planovima budućega djelovanja kojim bi se kakvoća rada podignula na višu razinu.

Čestitavši predsjednici Zrnić na preuzimanju visoko odgovorne dužnosti, prvi čovjek Vlade HNŽ-a istaknuo je i ovom prigodom kako zakonodavna, izvršna i sudska vlast predanim radom, svaka u sklopu svojih mjerodavnosti, mogu dodatno unaprijediti djelovanje naše županije, tako i cjelokupne BiH.

– Našu suradnju, na korist i zadovoljstvo svih naših sugrađana, moramo njegovati i razvijati, međusobno se upotpunjujući u čuvanju ustavno-pravnoga poretka koji nam jamči mir, stabilnost, u konačnici i napredak. Općinski sud u Čapljini od iznimne je važnosti za žitelje toga kraja, a Vlada HNŽ-a će, kroz svoja redovita sredstva i redovite aktivnosti, nastaviti skrbiti o svim jedinicama lokalne samouprave, tako i o vitalnim potrebama i projektima s prostora Grada Čapljine – poručio je Herceg.

Upoznavši ga s aktivnostima, planovima i aktualnim poteškoćama u djelovanju Općinskoga suda Čapljina, predsjednica Zrnić zahvalila je predsjedniku Hercegu na susretu i razgovoru, pozdravivši napore Vlade HNŽ-a da, u sklopu svojih ovlasti i mogućnosti, pomogne prevladavanju izazova s kojima se susreće sudska vlast u našoj županiji.

Najčitanije

Bokšić raspisuje natječaj za posao

BOKŠIĆ d.o.o. raspisuje natječaj za posao. Potreban je radnik...

Mostar: Solistički koncert Ante Milića

U nedjelju 23. lipnja 2024. godine u Hrvatskom domu...

VIP Betting kladionica zapošljava više djelatnika

VIP Betting kladionica otvara nove poslovnice u Mostaru i...

Oglas za posao: Referent u računovodstvu i financijama i skladištar

Poduzeće SUTON PRINT doo – Široki Brijeg se dugi...

Josip Šaravanja: Život u hercegovačkom selu može biti progresivan

Udruga Mlada snaga - Hamzići i ove godine organizira...

Jelena Rozić: Cijeli motiv knjige je šetnja Mostarom, mojim životom i sjećanjima

Jelena Rozić, spisateljica iz Mostara, predstavlja mostarskoj publici svoju...

Almir Gabrić Gabra za Običan radio o novoj pjesmi Stranac

Almir Gabrić Gabra već 30 godina doprinosi tuzlanskoj alternativnoj...