Pava: Zahvalna sam što su moji koncerti posjećeni

Pava je s velikim uzbuđenjem objavila novu pjesmu, jednako zaraznu kao i njen osmijeh. Upravo “Osmijeh” ime je njezine ohrabrujuće himne za sve koji pred ovo ljeto razbijaju glavu velikim planovima. Jedna od najvećih domaćih glazbenih nada oduševila je kritičare i publiku pristupom radu, ali svakom se novom pjesmom ponovno želi dokazati. Pava je bila gošćom Vijesti plus Običnog radija.

Krug ljudi kojeg ja iz pjesme u pjesmu ponavljam je stalno isti. To je ekipa koja je samnom radila cijeli prvi album pa tako i ovu pjesmu. Autor glazbe i teksta je Đuro Ravenšćak, a za aranžman i snimanje cijele pjesme je zaslužen prateći bend i Red record studio u kojem smo snimali. Prateće vokale otpjevale su sjajne Daria Hodnik i Mihaela Karla Palić te Đuro Ravenšćak., kazala je Pava o novoj pjesmi Osmijeh.

Evo kako je Pava prokomentirala snimanje spota ovaj put: “Spot smo snimili u Zagrebu, zadovoljna sam sa spotom. Ideja je bila da prikažemo stvarno iskreno sretne trenutke  koje svako od nas doživi u životu. To je druženje s ljuima koje volimo. Drago mi je što sam spot mogla snimati s prijateljima i dragim ljudima. Mislim da smo izmamljivanje osmijeha  na gledatelje uspjeli dobiti.

Koncert Pave i benda u Malom pogonu Tvornice Kulture održan je 15. lipnja.

Imala sam priliku održati svoj treći solistički koncert u Malom pogodnu Tvornice kulture što je za mene veliki korak i uspjeh. Izuzetna mi je čast biti na bini na kojoj su mnogi drugi prije mene bili, stvarno mnogi koje poštujem i slušam. Atmosfera je stvarno dobra bila, jako smo se dobro zabavili, zahvalna sam što se Mali pogon stvarno lijepo popunio.“, kazala je Pava komentirajući koncert u Tvornici kulture.

Svugdje se može naći inspiracija, ako promatraš nešto kao inspiraciju svaki trenutak svakodnevnog života možete inspirirati za napisati pjesmu. Pjevanje je odmalena u meni, stalno pjevušim.“, za kraj razgovora je poručila Pava.

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Modrić ostaje u Realu

Kako se klupska nogometna sezona bliži svome kraju, a...

Potresna snimka Vukovarke: ‘Gdje je? Pred mojim očima si ga odveo’

Iva Radić dočekala je ispred Tužiteljstva u Beogradu Jovana...

Objavljena prva anketa za EU izbore

DNEVNIK Nove TV prvi je objavio istraživanje o ozračju...

Premijer Andrej Plenković sa suprugom Anom

Premijer Andrej Plenković u stresnom razdoblju sastavljanja nove vlade...

Veličanstvena deveta zagrebačka povorka “Hoda za život”

Deveta zagrebačka povorka "Hoda za život, obitelj i Hrvatsku"...