Nova mobilna aplikacija Sarajevo Film Festivala s nizom pogodnosti za online kupovinu ulaznica

Ulaznice za 29. Sarajevo Film Festival u prodaji su online: putem web stranice Sarajevo Film Festivala na www.sff.ba, na tickets.sff.ba i putem nove mobilne aplikacije. Razvoj nove mobilne aplikacije Sarajevo Film Festivala podržao je Mastercard, višegodišnji partner Festivala.

Za online kupovinu ulaznica omogućen je niz pogodnosti.

Svi Mastercard korisnici koji žele uštedjeti vrijeme, brzo i sigurno doći do povoljnih ulaznica za Sarajevo Film Festival, sada imaju mogućnost da svoje ulaznice kupe online putem nove mobilne aplikacije, uz pomoć bilo koje Mastercard kartice. Korisnici Mastercard kartica tako ostvaruju 20% popusta na kupovinu ulaznica za bilo koju projekciju, u pretprodaji i tijekom trajanja Sarajevo Film Festivala, a pogodnost se odnosi na sve korisnike Mastercard kartica iz Bosne i Hercegovine i svijeta. Uz UniCredit Bank d.d. Mastercard kartice kupci ostvaruju dodatnih 10% popusta na online kupovinu ulaznica.

Nova mobilna aplikacija Sarajevo Film Festivala može se preuzeti putem Play ili App prodavnice.

Uz kupovinu ulaznica za filmove u programu 29. Sarajevo Film Festivala, kupci ulaznica online putem mogu glasati i za najbolji film / seriju za UniCredit nagradu publike te osvojiti vrijedne nagrade.

Nova mobilna aplikacija Sarajevo Film Festivala pruža publici još jedan kanal za kupovinu ulaznica online putem. Aplikacija na jednostavan, učinkovit i suvremen način omogućuje kupcima kompletnu informaciju o sadržaju filmova, rasporedu projekcija, o festivalskim lokacijama na koje ih upućuje nakon kupovine ulaznice. Vjerujemo da će ova aplikacija, brza i ugodna kupovina putem vlastitih uređaja, doprinijeti izvrsnom festivalskom iskustvu naše publike“, izjavio je Jovan Marjanović, direktor Sarajevo Film Festivala.

Uvijek nam je drago podržati razvoj digitalnih načina plaćanja u našoj zemlji, a posebno je zadovoljstvo u tom pogledu podržati našeg skoro desetljetnog partnera Sarajevo Film Festival. Dakle, Mastercard je podržao unapređenje mobilne aplikacije Sarajevo Film Festivala koja sada ima i integriranu platnu funkcionalnost, te osigurano i dodatne benefite za sve Mastercard korisnike u vidu popusta za kupovinu ulaznica online. Cilj nam je prije svega – besprijekorno korisničko iskustvo, dok Mastercard sigurnosna tehnologija osigurava da korisnici budu bezbrižni bilo da plaćanja obavljaju putem online aplikacija ili u fizičkom okruženju“, izjavio je Amir Trokić, direktor za poslovni razvoj za tržište BiH u tvrtci Mastercard.

Skoro desetljetnim partnerstvom Sarajevo Film Festival i Mastercard potvrđuju svoju opredijeljenost da uz pomoć vrhunske ekpertize u oblasti tehnologije, inovacija, održivosti te rodne ravnopravnosti, potaknu promjene u svom okruženju.

Slobodna prodaja ulaznica počinje 7. kolovoza u Glavnom Box Officeu (Bosanski kulturni centar) u Sarajevu.

29. Sarajevo Film Festival bit će održan od 11. do 18. kolovoza 2023.

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Oglas za posao: Prodaja pekarskih proizvoda u Neumu

Tražimo motivirane i odgovorne osobe za rad u prodaji...

Ante Barbarić: Zadovoljan sam svojom prvom pjesmom

Mladi glazbenik iz Širokog Brijega, Ante Barbarić koji ima...

Modrić ostaje u Realu

Kako se klupska nogometna sezona bliži svome kraju, a...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Kristijan Penavić: Volim snimati spotove i glazbu, a pogotovu stvarati pjesme

Mladi širokobriješki glazbenici Kristijan Penavić i Jozo Mikulić objavili...

Peru proglasio ‘transseksualizam’ mentalnom bolešću

Vlada Perua objavila je u petak dekret kojim proglašava “transseksualizam” mentalnim poremećajem....