Nives Nikolić: Nadam se da će ljudi pokazati djeci da nam je stalo

Koncert posvećen hrabroj djeci koja se bore s karcinomom i srčanim bolestima održat će se 17. listopada 2023. godine. Ovaj humanitarni koncert ima za cilj podići svijest o raznim izazovima s kojima se susreću, te pružiti podršku njima i njihovim obiteljima.

“To je veliki projekt u koji sam uplovila sama ovaj put, u suradnji s velikim glazbenicima našeg područja. Radi se o koncertu Hrabro srce koji smo osmislili za našu djecu s pedijatrije i neonatologije koji boluju od teških oblika karcinoma i kardiovaskularnih bolesti. Sav skupljeni novac od karata ćemo udijeliti pedijatriji da oni mogu s tim raspolagai i kupiti stvari koje im trebaju u svrhu liječenja i pomoći djeci.”, ističe na početku razgovora Nives Nikolić – organizatorica koncerta.

Koncert “Hrabro srce” biti će u HD Herceg Stjepan Kosača s početkom u 20:00 sati.

Ideja je došla jer se ne priča dovoljno o stvarima, koje su teške, ali su tu oko nas. I danas sutra svima nama mogu biti u kući, nitko od nas to ne želi. Trebamo pokazati toj djeci i roditeljima da smo tu za njih. Da nije to samo za dane kada se obilježavaju te bolesti i onda se zaboravi.“, poručuje Nives Nikolić.

Izvođači na koncertu su: Anđela Bukovac, Josip Drinovac, Oliver Bevanda, Ivo Jurić, Nenad Tomičić, sopranistica Nina Deronjić, profesor Jakovljević i njegov bend.

Sve je spremno, glazbenici su tu, dobre su volje, svi jedva čekaju. Napravit ćemo veselu atmosferu, na dva sata zaboraviti na užurbani život, da pokažemo djeci da nije sve tako crno i da će prći dani koje sada prolaze.“, sa zadovoljstvom kaže Nives Nikolić.

Karte se mogu kupiti u Kosači svaki radni dan od 13:00 do 18:00 sati i u Music & Coffe bar Bass. Za podršku kupnjom karata možete kontaktirati na broj 063/525-012 ili uplatom na račun: 555-00000479454-69 Nova Banka uz naznaku da je za Humanitarni koncert Hrabro Srce.

Pridružite nam se i pomozite u stvaranju nezaboravne glazbene večeri, ispunjene nadahnućem i ljubavi. Prihod od ulaznica bit će doniran odjelu Pedijatrije i Neonatologije Sveučilišne kliničke bolnice Mostar u svrhu pomoći djeci koja se liječe od ovih teških bolesti. Vaša potpora ovom događaju značiti će mnogo za oboljelu djecu, a i za nas. Hvala Vam što ćete biti dio ove posebne večeri i pomoći nam pružiti tračak svjetlosti u životima onih koji su najmanji i najosjetljiviji, a to najviše trebaju.“, poručila je organizatorica Nives Nikolić.

Koncert Hrabro srce plakat

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Objavljena prva anketa za EU izbore

DNEVNIK Nove TV prvi je objavio istraživanje o ozračju...

Modrić ostaje u Realu

Kako se klupska nogometna sezona bliži svome kraju, a...

Ivan Turudić u ponedjeljak na posao

Novi glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske Ivan Turudić, izabran...

Plenković: Parlamentarna većina funkcionira odlično

Premijer Andrej Plenković u subotu je izjavio da je...

Peru proglasio ‘transseksualizam’ mentalnom bolešću

Vlada Perua objavila je u petak dekret kojim proglašava “transseksualizam” mentalnim poremećajem....