Koncert Nine Badrić za Dan zaljubljenih u Sarajevu!

Nina Badrić u Sarajevu na dan zaljubljenih

Jedna od najpopularnijih pjevačica regije, Nina Badrić, održat će koncert u Sarajevu 14. veljače 2024. godine, na Dan zaljubljenih, s početkom u 20h!

Znam da će ovaj koncert biti naše slavlje ljubavi koje ću dugo nositi u srcu“, poručila je Nina uz najavu ovog velikog koncerta, a pjevačica se pred svoje fanove u Sarajevu vraća nakon dvije godine.  

Nina je nedavno je objavila hit duet s Petrom Grašom –  pjesmu  „Nemoj” koja je  naprosto pokorila top liste širom regije, a u Hrvatskoj je trenutno najemitiranija pjesma. A koncert koji će održati u Sarajevu na Dan zaljubljenih organizatori iz mostarske agencije Inter Connect nazvali su  upravo po stihu iz ove prelijepe balade – „U mene se zaljubi!“.

Nina je po mnogima najljepši ženski glas ovih prostora, a uz aktualni duet u kojem je udružila vokal s Grašom, vlasnica je mnogobrojnih hitova: „Pamtim“, „Rekao si“, „Ja još uvijek imam istu želju“, „Dani i godine“, „Dat će nam Bog“, „Dodiri od stakla“, „Ako odeš ti“, „Da se opet tebi vratim“, „Takvi kao ti“, „“i i mnogih drugih fenomenalnih pjesama u kojima se svi često prepoznajemo.

Uz činjenicu da je jedna od najcjenjenijih i najpoznatijih pjevačica i kantautorica širom regije i to već dugih 30 godina, Nina je ujedno i jedna od najtrofejnijih. Dobitnica je brojnih prestižnih muzičkih nagrada i teško da je ijedna muzička zvijezda našeg podneblja toliko puta osvajala nagrade za najbolju pjevačicu i hit godine u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Srbiji i šire, kao Nina Badrić.

Nina će se u Sarajevu kao i uvijek do sada, publici predstaviti u punom muzičkom sjaju, uz svoj vrhunski prateći bend, a bez sumnje, mnoge će Sarajlije sigurno poželjeti Dan zaljubljenih provesti upravo na njenom koncertu u Domu mladih.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl upravo su puštene u prodaju na ticketing platformi Entrio.ba. Za nekoliko dana moći će se kupiti i na  fizičkim prodajnim mjestima u Sarajevu – na platou Skenderije i na prodajnom mjestu Artikulacija BKC.

Nina Badrić

Najčitanije

Bokšić raspisuje natječaj za posao

BOKŠIĆ d.o.o. raspisuje natječaj za posao. Potreban je radnik...

Mostar: Solistički koncert Ante Milića

U nedjelju 23. lipnja 2024. godine u Hrvatskom domu...

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

VIP Betting kladionica zapošljava više djelatnika

VIP Betting kladionica otvara nove poslovnice u Mostaru i...

Oglas za posao: Referent u računovodstvu i financijama i skladištar

Poduzeće SUTON PRINT doo – Široki Brijeg se dugi...

Josip Šaravanja: Život u hercegovačkom selu može biti progresivan

Udruga Mlada snaga - Hamzići i ove godine organizira...

Jelena Rozić: Cijeli motiv knjige je šetnja Mostarom, mojim životom i sjećanjima

Jelena Rozić, spisateljica iz Mostara, predstavlja mostarskoj publici svoju...