Nije PETAK, već je TETAK 13. – novi bend i debitni singl

Novi bh. glazbeni sastav „Tetak 13.“ predstavlja svoju prvu debitnu pjesmu koja nosi naziv „Ljubav se slila niz pero“ za koju je snimljen i videospot.

Njihova pjesma „Ljubav se sila niz pero“ simbolički ocrtava ljubavnu patnju pjesnika i njegovu želju da kroz istinu, laž i ljepotu iskaže svoje duboke emocije. Pjesnik izražava svoju posvećenost istini i bol zbog laži koje ga okružuju.

O nastanku Tetak 13. nam govore: „Ova pjesma je nastala u trenutku. Kako i sam tekst kaže, u momentu kada govorimo o ljubavi u pjesmi, riječi dolaze iz srca i odlaze izravno na papir.“

Autor glazbe i teksta je Adnan Alajbegović, master i producent je Arel Češljar, dok je za mix i sound recording zadužen Vladimir Grizalj.

Uvijek smo iskreni, izravni, ne skrivamo ništa i nikada ne blefiramo, naše karte su uvijek otvorene, samim time, svjesni smo da možemo biti ranjivi, ponekada neshvaćeni, možda i zaobiđeni, ipak, smatramo da su naši tekstovi jasni i smatramo da će trajati zauvijek jer u njima leži samo istina“, poručuju članovi benda.

Kao novi izvođači na našoj glazbenoj sceni zasigurno imaju nešto ambiciozno u planovima. Kao naredni korak iskazuju želju za nastupima i koncertima.

Ako ne govorimo od tekstovima, kao bend želimo reći da se nadamo da RnR nije mrtav, želimo reći da se nadamo da upravo mi možemo biti bend koji će biti razlog da mladi vide da postoji glazba koja se svira živim instrumentima, da postoji bend kojeg čine pet različitih ljudi, a da, s druge strane, zvuče kao jedno, samim time, želimo reći da je i život takav. Sve se može posložiti, sve se na kraju i posloži. Samo, budite strpljivi, uložite vrijeme i vježbajte, vježbajte život i vjerujte nam na riječ, i on će postati simfonija!

Pjesma je premijerno dostupna od 15.09.2023. godine na Youtube kanalu Hayat Production kao i na drugim glazbenim platformama.

Najčitanije

Bokšić raspisuje natječaj za posao

BOKŠIĆ d.o.o. raspisuje natječaj za posao. Potreban je radnik...

Mostar: Solistički koncert Ante Milića

U nedjelju 23. lipnja 2024. godine u Hrvatskom domu...

VIP Betting kladionica zapošljava više djelatnika

VIP Betting kladionica otvara nove poslovnice u Mostaru i...

Oglas za posao: Referent u računovodstvu i financijama i skladištar

Poduzeće SUTON PRINT doo – Široki Brijeg se dugi...

Josip Šaravanja: Život u hercegovačkom selu može biti progresivan

Udruga Mlada snaga - Hamzići i ove godine organizira...

Jelena Rozić: Cijeli motiv knjige je šetnja Mostarom, mojim životom i sjećanjima

Jelena Rozić, spisateljica iz Mostara, predstavlja mostarskoj publici svoju...

Almir Gabrić Gabra za Običan radio o novoj pjesmi Stranac

Almir Gabrić Gabra već 30 godina doprinosi tuzlanskoj alternativnoj...