MO-Redar: Aplikacija za akitivno sudjelovanje građana u očuvanju kvalitete života u Gradu Mostaru

Omladinski klub Novi Val u sklopu projekta Eko Hub Blagaj, u partnerstvu sa Gradom Mostar i Odjelom za privredu, komunalne i inspekcijske poslove, s ponosom najavljuje testnu fazu MO-Redar web/aplikacije.

Ova inovativna platforma predstavlja ključan alat namijenjen građanima Mostara kako bi aktivno sudjelovali u očuvanju kvalitete života u našem gradu.

MO-Redar pruža jednostavan i učinkovit način prijavljivanja različitih komunalnih nepravilnosti koje imaju utjecaj na infrastrukturu, okoliš i sigurnost našeg gradskog područja.

Jedna od ključnih funkcija MO-Redara je omogućavanje građanima da prijave različite vrste nepravilnosti. To uključuje oštećenja na putevima i signalizaciji, nepravilnosti u odlaganju otpada, probleme u sustavu vodoopskrbe i kanalizacije te oštećenja zelenih površina i opreme u parkovima.

Također, aplikacija omogućava prijavu neispravne javne rasvjete i drugih nepravilnosti koje mogu ugroziti sigurnost i kvalitetu života stanovnika Mostara.

Kroz korištenje ove aplikacije, građani mogu brzo dokumentirati problem, priložiti fotografije ili dodatne informacije te ih proslijediti nadležnim službama. Time se olakšava proces prijavljivanja i rješavanja nepravilnosti, a istovremeno se potiče aktivno sudjelovanje građana u stvaranju boljeg okruženja.

MO-Redar ima potencijal transformirati način na koji građani percipiraju svoju ulogu u očuvanju grada. Omogućava nam da budemo aktivni sudionici u procesu otklanjanja problema i unapređenja infrastrukture, stvarajući time osjećaj zajedničke odgovornosti za Mostar. Ova aplikacija predstavlja korak prema modernizaciji komunalnih usluga i promoviranju transparentnosti, što rezultira boljim i sigurnijim gradom za sve njegove stanovnike.

Dok prolazimo kroz testnu fazu MO-Redar aplikacije, želimo zahvaliti našim sugrađanima na podršci i razumijevanju. Testiranje ove inovativne platforme ključno je za identifikaciju i rješavanje nepravilnosti koje utiču na naš grad. Vaša uloga u ovom procesu izuzetno je važna.

Molimo za vaše strpljenje dok zajedno radimo na poboljšanju korištenja ovih platformi. Vaše povratne informacije su neprocjenjive i pomažu nam u  podešavanju alata kako bismo osigurali njegovu maksimalnu efikasnost.

Za dodatne informacije i pristup testiranju WEB/aplikacije Google play, molimo posjetite https://novival.info/MO-Redar/ ,aplikaciju možete preuzeti na Google play, pod nazivom Mo-Redar dok je IOS App store u fazi odobrenja i nadamo se čim prije odobrenju od tvrtke Apple.

Hvala vam na strpljenju i podršci!

Web/aplikacija Mo Redar  je izrađen uz podršku projekta „Misli o prirodi!“ koji implementira Centar za promociju civilnog društva, a financijski podržava Švedska.

Najčitanije

VIDEO: Dignuli dron pa kiselinom oštetili travnjak na stadionu?

Velež je prijavio oštećenje na glavnom travnjaku na stadionu...

Marko Džakula: Folklor uistinu spaja ljude

HKUD Dubrave Aladinići osnovano je 1997. godine. Jedno je...

Nožem ubio oca i ranio majku

U poslijepodnevnim satima se u blizini Varaždina dogodila tragedija...

SULUDO: Mladić (23) u satima silovao ženu od skoro 100 godina

Beogradski Viši sud odredio je pritvor od 30 dana...

Martin predstavio svoju iščekivanu prvu pjesmu: „Maštarija“!

Nakon što se već prvim nastupima u The Voice...

Stari partneri daju podršku Plenkoviću za mandatara

Andrej Plenković ovaj tjedan bi trebao osigurati novu saborsku...

AS: ‘Da se Ancelottija pita, Modrić bi ostao još jednu godinu’

U subotu je Real Madrid osigurao svoj 36. naslov...

18-godišnjak kod Vukovara zapalio hrvatsku zastavu

Jednomjesečni istražni zatvor određen je 18-godišnjaku jer je 1....