Maknuti s vlasti korumpirane slugane

Predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava u svojoj objavi ostavio je jasnu poruku građanima: “Hrvatski narode, idemo zajedno maknuti s vlasti korumpirane slugane i kleptomane na čelu s Plenkovićem!”

Penava se osvrnuo i na prosvjed ljevice na Markovu trgu nazvavši ga otužnim.

“Ispod grba s prvim bijelim poljem na krovu Markove crkve nije bilo gotovo nijedne hrvatske zastave. Za Plenkovićev lažni HDZ to su ‘korisni manekeni’ kojima plaši biračko tijelo i sebe lažno predstavlja kao branitelja nacionalnih interesa. ‘Možemo’ i Plenkovićev HDZ vode suštinski identičnu globalističku i slugansku politiku”.

”Krenuo sam od sebe i pozvao sve, ne samo Most, da suzbijemo naše taštine i maknemo korumpirane slugane i kleptomane na čelu s Plenkovićem. Naš je poziv otvoren i ne vodimo računa o našoj taštini – nekad je časno biti ponizan i odbijen”, poručio je Penava.

Duboka država je nadstranačka struktura

”Po čemu je to Andrej Plenković desno, a Sandra Benčić lijevo? Duboka država je nadstranačka struktura koja se godinama raspoređuje po svim strankama kako bi nekako očuvali ‘status quo’, sad u liku Andreja Plenkovića. Plenković želi na izbore što je moguće prije jer mu podrška strelovito pada. Više ne može obraniti svoju poziciju, nakon svih pljački i smijenjenih ministara, posebno sad nakon istrage EPPO-a afere ‘Geodezija’. On je već bivši, samo mu to nitko od njegovih potencijalnih nasljednika oko njega još nije rekao”, poručio je.

Istraživanje rejtinga je plaćeni inđenjering

”Brojke istraživanja rejtinga su netočne i predstavljaju plaćeni inženjering Andreja Plenkovića. DP kontinuirano raste i sad smo između 12,3 i 13 posto. Naš je cilj jasan i mi ćemo s hrvatskim narodom, i svima koji žele, zaustaviti sustavno uništavanje Lijepe Naše. Krenut ćemo svi zajedno u promjene smjera kojim Hrvatska ide – izvlačenje zemlje iz blata korupcije i sprječavanje odlaska ljudi”.

Sastaviti ćemo antiglobalističku vlast

“Budite sigurni da ćemo sastaviti Vladu sa svima koji žele maknuti korumpiranu i slugansku Plenkovićevu Vladu. Ta će Vlada biti suverena, antikorupcijska i antiglobalistička. U politici sam, kao i meni bliski ljudi, u službi naših ljudi. Želimo ostaviti lijepu Hrvatsku u zalog svojoj djeci, a ne tuđoj. Moj je glavni grad Zagreb, nikada to neće biti Bruxelles, i nemam nalogodavaca stranih niti domaćih. Ja sam tu da služim, ne da vladam!”, zaključuje Penava.

Najčitanije

Bokšić raspisuje natječaj za posao

BOKŠIĆ d.o.o. raspisuje natječaj za posao. Potreban je radnik...

Mostar: Solistički koncert Ante Milića

U nedjelju 23. lipnja 2024. godine u Hrvatskom domu...

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

VIP Betting kladionica zapošljava više djelatnika

VIP Betting kladionica otvara nove poslovnice u Mostaru i...

Oglas za posao: Referent u računovodstvu i financijama i skladištar

Poduzeće SUTON PRINT doo – Široki Brijeg se dugi...

Josip Šaravanja: Život u hercegovačkom selu može biti progresivan

Udruga Mlada snaga - Hamzići i ove godine organizira...

Jelena Rozić: Cijeli motiv knjige je šetnja Mostarom, mojim životom i sjećanjima

Jelena Rozić, spisateljica iz Mostara, predstavlja mostarskoj publici svoju...