Otvoren je Konjic Summer Fest – Niz poslovnih aktivnosti na prvom danu

Jučer je započeo Konjic Summer Fest, trodnevni festival koji privlači pažnju poslovne zajednice i lokalne populacije. Prvi dan festivala bio je posvećen poslovnim aktivnostima, pružajući niz mogućnosti za umrežavanje i razmjenu ideja među poslovnjacima.

Kao dio ovogodišnjeg programa, održane su brojne aktivnosti namijenjene poslovnim profesionalcima, uključujući KSF EXPO, Business forum i Business run. Sajam KSF EXPO je privukao značajan broj tvrtki koje su izložile svoje proizvode i usluge, stvarajući platformu za poslovno povezivanje i razmjenu iskustava. Business forum je bio posebno zanimljiv, s fokusom na razvoj grada Konjica i privlačenje investitora. Forum je okupio predstavnike grada, biznismene te predstavnike raznih organizacija, stvarajući plodno tlo za diskusiju o razvojnim mogućnostima i suradnji.

Na kraju poslovnog dijela dana, održana je i prva hercegovačka biznis utrka, koja je privukla mnoge sudionike. Trka je bila duga 5 kilometara, a timsku pobjedu je odnijela kompanija NSoft.

Konjic Summer Fest organiziraju Mahir Mujić, predsjednik AK Pace, i Minet Musić, vlasnik MM Real Estate agencije. Festival ima čast imati najbolju bh. plivačicu, Lanu Pudar, kao ambasadora.

Nakon poslovnih aktivnosti, posjetitelji su mogli uživati u koncertu Nene Murića koji je održan na stadionu Partizanovo, stvarajući atmosferu veselja i opuštanja.

Danas program festivala nastavlja se s nizom događaja, uključujući dječju utrku i relay muško-žensku utrku. Također, očekuje se održavanje popularnog Konjičkog cenera, prekrasne 10-kilometarske staze uz rijeku Neretvu. U večernjim satima, posjetitelji će moći uživati u koncertu Frenkieja, kontra i Indiga. Nedjelja ujutro rezervirana je za puzijadu, privlačeći i najmlađe posjetitelje festivala.

Konjic Summer Fest je festival koji nudi raznolik program koji obuhvaća sve generacije. Kroz tri ljetna dana, festival spaja sport, natjecateljski duh, dobru zabavu, poslovne mogućnosti i raznolike aktivnosti za mališane, stvarajući jedinstveno iskustvo za sve posjetitelje.

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Plenković se kod turskog ministra založio za hrvatskog kapetana u turskom zatvoru

Hrvatski premijer Andrej Plenković se u subotu sastao s...

Održana sveta misa za sve bačene u Jamu Jazovka

U Župi svete Marije Magdalene – Oštrc u subotu...

Lihnidos oplate Ortiješ Mostar prodaja i najam građevinske opreme raspisuje natječaj za posao

Lihnidos oplate Ortiješ Mostar prodaja i najam građevinske opreme...

Mirni skup u Parku prirode Blidinje: Borimo se sa vjetrenjačama godinama!

U subotu, 13.07., Aarhus centar u BiH je zajedno...

Continental Blidinje BIKE Festival: Završeno šesto izdanje najvećeg biciklističkog festivala

Blidinje BIKE Festival, jedan od najznačajnijih biciklističkih događaja u...

„Zelena tranzicija“ preduvjet usporavanja negativnih klimatskih promjena

Institut za zdravlje i sigurnost hrane je, u povodu...

GRLIĆ RADMAN: Za Hrvatsku važna provedba “Južne interkonekcije”

Hrvatski ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman rekao je...