Klara Brkić i Dolores Andačić: Čišćenje lica može biti bezbolno!

Clarity skin centar postoji od 2020. godine i od tada se bavi tretmanima lica i tijela bazirajući se na individualnom pristupu klijentima koristeći najsuvremeniju tehnologiju i proizvode.

Klara Brkić i Dolores Andačić, vlasnice i pokretačice cijele ideje su bile gošće na Običnom radiju.

Clarity skin centar postoji fizički i pravno od 2020. godine. Godinu ranije sam završila Fakultet Zdravstvenih studija i kao svaka mlada osoba u tom trenu sam stala i zapitala se šta sad? Birala sam između dvije strane ići u zdravstvenu struku ili beauty industriju. Mama i sestra su mi bile veliki vjetar u leđa i potaknule me da ja to mogu. Sada kad gledam na posljednjih 5-6 godina drago mi je da sam krenula u tom smjeru i da sam tu gdje jesam.“, ispričala nam je na samom početku razgovora Klara Brkić.

Inovativni tretmani u Clarity skin centru

U širokoj paleti tretmana koje nudimo teško je jedan izabrati kao najbolji. Definitivno bih izdvojila skin peeler mikrodermoabrazija. Svi tretmani počinju s njom, jer s tim tretmanom skidamo površni rožnati sloj s površine lica gdje svi ostali proizvodi i tretmani nakon toga puno bolje penetriraju u kožu. Mi u Clarity skin centru želimo reći mikra prije svega, ona je osnova i početak.“, ističe Klara Brkić.

Svaki put kada novi klijent dođe u Centar prvo mu odradimo analizu lica kako bi vidjeli stanje kože i potkožja, nakon toga svaki klijent dobije personalizirani tretman i preporuke za kućnu njegu. Od jednog tretmana se ne može ništa puno uraditi na koži, zbog toga uvijek radimo neke pakete tretmana. Nakon završenog paketa tretmana opet radimo detaljnu analizu kako bi vidjeli koji rezultat smo postili tijekom tretmana.“ otkriva Dolores Andačić.

Reviderm akademija je moja prva edukacija na kojoj sam bila, ona ima četiri stupnja. Kristina Ukalović njihove proizvode predstavi baš jednostavno, a opet znate sve aktivne sastojke koji se nalaze u proizvodima. To je njemački brand dermokozmetike, mi smo se najviše odlučili za njega jer daje dobre i brze rezultate. Što je najbitnije rezultati su dugotrajni, stvaraju vam zdravo potkožje i koža bude puno zdravija i sjajnija.“, govori Dolores Andačić o korištenju Reviderm proizvoda.

MD proLift – Inovacija u tretmanima

Ono što u Mostaru nema, a mi zapravo imamo jeste MD proLift uređaj. To je hrvatski uređaj koji je nastao nakon 28 godina istraživanja naše kolegica iz Zagreba Ivanke Kosanović. To je jedini takav uređaj u Hercegovini i posjeduje ga samo Clarity skin centar. On funkcionira na principu da koristi mikrostruje i hladi bezkontaktni laser. S njim uspješno rješavamo akne u 45 dana, također je dobar za anti age gdje ima različite nastavke koje prilagođavamo potrebama kože.“, otkrila nam je Klara Brkić.

Značaj pravilne analize kože

Većinom je greška da čovjek sam sebi odredi tip kože lica a on uopće nije točan. Laici ljudi koji vide da se čelo masti odmah pomisle da je koža masna. Mi to gledamo po proširenosti pora, ljuskanju, perutanju kože. Na oko što mi vidimo u 99% slučajeva bude točno, ali aparat je tu da potvrdi to i dosta nam pomaže.“, ističe Klara Brkić.

Sada imaju samo jednu masažu u trajanju od 90 minuta. Sastoji se od tri komponente, prvo se zagrijava tijelo s termo-dekom, nakon toga slijedi masaža od 50-60 minuta i završava se s THENS-om za dodatno opuštanje mišića i relaksaciju.

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Objavljena prva anketa za EU izbore

DNEVNIK Nove TV prvi je objavio istraživanje o ozračju...

Modrić ostaje u Realu

Kako se klupska nogometna sezona bliži svome kraju, a...

Ivan Turudić u ponedjeljak na posao

Novi glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske Ivan Turudić, izabran...

Plenković: Parlamentarna većina funkcionira odlično

Premijer Andrej Plenković u subotu je izjavio da je...

Peru proglasio ‘transseksualizam’ mentalnom bolešću

Vlada Perua objavila je u petak dekret kojim proglašava “transseksualizam” mentalnim poremećajem....