Kamatna stopa do 3,5% za online apliciranje

 „Kraljevska štednja“ naziv je nove promotivne kampanje Nove banke. Tijekom trajanja kampanje promovirat će se klasična oročena štednja, ali i ideje važne za svakog pojedinca: da je volja naš glavni pokretač i da od ideja i snova ne bi trebalo odustajati. Taj moto lakše je ostvariti kada ga prati financijska sigurnost, što Nova banka nudi čuvajući i uvećavajući novac svojim korisnicima.

Iz Nove banke ističu brojne prednosti koja ova kampanja nudi. Za korisnike koji novac žele oročiti na određeno razdoblje, prema svojim financijskim mogućnostima, klasična oročena štednja nudi mogućnost isplate kamate unaprijed. Razdoblje oročenja klijenti biraju sami, kao i valutu u kojoj će se štedni ulog iskazati (KM ili EUR).

Kamatna stopa je fiksna, a isplata kamate je prilagođena potrebama korisnika i može da se vrši unaprijed (odmah za cijelo razdoblje oročenja), mjesečno, kvartalno, polugodišnje, godišnje ili po isteku oročenja.

Podnošenje zahtjeva putem stranice www.novabanka.com donosi stimulaciju kroz uvećanje redovite kamatne stope i do 2,40 postotnih bodova, što znači da kamatna stopa može da raste i do 3,5%.

Jedinstvena ponuda vrijedi do 30. studenoga 2023. godine.

U Novoj banci odlično znamo da je štednja najsigurnija investicija za budućnost i zato smo za naše korisnike pripremili ponudu koja će odgovorite na njihove potrebe i očekivanja. Upravo zbog toga, sve građane koji žele da svoj novac čuvaju na sigurnom mjestu, gdje vlada povjerenje, te da zahvaljujući tome ostvare zaradu, pozivamo da iskoristite ponudu Kraljevske štednje i da se već danas informiraju o svim njenim pogodnostima“, istaknuo je Stefan Pajić, rukovoditelj korporativnih komunikacija Nove banke.

Štednja je vještina koja se uči i unapređuje. Čak i minimalan iznos štednje na mjesečnoj razini može imati veliki doprinos dugoročnom financijskom planu. Za dodatno usavršavanje financijskih navika, te informacije o klasičnoj oročenoj štednji, dostupna je web stranica Nove banke te besplatan info telefon 080050011.

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Modrić ostaje u Realu

Kako se klupska nogometna sezona bliži svome kraju, a...

Objavljena prva anketa za EU izbore

DNEVNIK Nove TV prvi je objavio istraživanje o ozračju...

Potresna snimka Vukovarke: ‘Gdje je? Pred mojim očima si ga odveo’

Iva Radić dočekala je ispred Tužiteljstva u Beogradu Jovana...

Premijer Andrej Plenković sa suprugom Anom

Premijer Andrej Plenković u stresnom razdoblju sastavljanja nove vlade...

Veličanstvena deveta zagrebačka povorka “Hoda za život”

Deveta zagrebačka povorka "Hoda za život, obitelj i Hrvatsku"...