Isidora Čarapina i Slaven Vico: Brži rezultati su uz privatnog trenera

Isidora Čarapina i Slaven Vico gostovali su u programu Običnog radija. U Mostaru i šire poznati su kao fitness treneri koji prave transformacije od brojnih klijenta i društvene mreže koriste za motivaciju i edukaciju drugih ljudi.

Fitness početci Isidore i Slavena

Isidora Čarapina počela je fitness putovanje u tinejdžerskim godinama. “U svijet fitnessa prvi put sam ušla kao srednjoškolka sa svojih 15 godina. U početku su to bili kućni treninzi, sve dok se nisam upisala u teretanu sa svojih 18 godina. Ubrzo se počinjem intenzivno baviti fitnessom, uviđajući brojne prednosti treninga s utezima. Ulazeći u taj svijet, zanimanje o prehrani i pravilnom izvođenju vježbi bivalo je sve veće.“, govori Isidora Čarapina o svojim početcima.

Već 18 godina sam u fitnessu, tada nisam znao da će to biti moj životni poziv ali je bila moja velika strast. Do 16-te godine sam vježbao kući s bućicama, jer sam smatrao da ću ostati mal ako krenem prije 18-te godine. Krenuo sam jer sam bio mršav i želja mi je bila povećati mišićnu masu.“, priča nam Slaven Vico o svojim početcima.

Prehrana je ključ svega u mršanju

Prehrana je ključna u postizanju rezultata, lošu prehranu trening ne može nikako nadoknaditi. Možete tri puta dnevno dolaziti na trening ali ako imate lošu prehranu ništa ne može izvaditi. Prehrana je najteža i prati nas kroz čitav dan. Trening si svatko može priuštiti to je sat ipo tri puta tjedno.”, ističe Slaven Vico.

Isidora Čarapina nam je otkrila što jede prije treninga: “Uglavnom ne mijenjam puno, jer treniram uvijek rano oko 5 sati. Uzimam dva rižina krekera i na to dva jaja, jer to nije previše teško i najlakši mi je to obrok prije treninga, a nakon treninga pojedem zobene pahuljice s whey proteinom. Nije mi se nimalo lako ustati u to vrijeme, ali to je jedino vrijeme kada u danu mogu stići trenirati. Uvijek te prve sati posvetim sebi, tko može nađe načina.

Mister & Miss Universe, humanitarni fitness izazov, jedrenje s Vicom Grčkim otocima, Kuća proteina još su neke od tema o kojima smo pričali s našim sugovornicima. Poslušajte razgovor na linku ispod!

Najčitanije

Bakir Krajinović: Svaki stanovnik zemlje ostavlja ugljični otisak

Bakir Krajinović bio je gostom još jedne emisije projekta...

Stolac se ovih dana priprema za Ilindan

Stolac se ovih dana priprema za Ilindan, koji se...

Kristijan Penavić: Volim snimati spotove i glazbu, a pogotovu stvarati pjesme

Mladi širokobriješki glazbenici Kristijan Penavić i Jozo Mikulić objavili...

Martin predstavio svoju iščekivanu prvu pjesmu: „Maštarija“!

Nakon što se već prvim nastupima u The Voice...

Ante Barbarić: Zadovoljan sam svojom prvom pjesmom

Mladi glazbenik iz Širokog Brijega, Ante Barbarić koji ima...

Nakon cirkusa zvanog Svesrpski sabor objavljen spot: “Svi uz komandanta Vučića”

JUTROS je u jutarnjem programu srpske televizije Pink prikazan...

Upozorenje na pogubne izmjene zakona iz oblasti rudarstva

Predstavnici ekoloških udruženja koja djeluju na području Ozrena, „OZRENSKI...

Započeo Međunarodni seminar “Jednake mogućnosti za sve-osnova socijalnih prava”

Međunarodni seminar pod naslovom “Jednake mogućnosti za sve-osnova socijalnih prava” započeo...