Goran Barbarić: Vidimo se u Blatnici 7. kolovoza, dolaze brojna poznata imena

Prvi ponedjeljak u kolovozu rezervirajte za jedan od najvećih glazbenih događaja u Hercegovini. Naime, u ponedjeljak 7. kolovoza na platou crkve sv. Franje u Donjoj Blatnici od 20 sati održat će se “Blatničke note dobrote”, humanitarni koncert kojega sa svojim Blatničanima priprema nadaleko poznati Mate Bulić.

U “Vijestima plus” Običnog radija gostom je bio Goran Barbarić, predsjednik organizacijskog odbora.

Blatničke note dobrote su mjesto okupljanja domaće i iseljene Hercegovine. Dolaze nam mnogi uglednici iz svijeta glazbe, športa, gospodarstva, politike. Ova manifestacije je dobila nešto na glazbenoj karti Hercegovine što i zaslužuje. Još od 2012. godine kada smo krenuli s koncertom uvijek je dio prihoda prodanih karata išao u humanitarne svrhe. Ove godine prihodi od prodaje ulaznica će biti namijenjeni za obnovu Doma kulture u Blatnici, dok će sredstva prikupljena na donatorskoj večeri, koja će se prirediti uz koncert, iskoristiti za pomoć najpotrebnijima s područja općine Čitluk.“, kazao je Goran Barbarić.

Svoj dolazak u Donju Blatnicu potvrdili su Zlatko Pejaković, Dalmatino, Frano Pehar & Tarapana, Ante Cash, Tiho Orlić, Ivana Marić, Dražen Žanko, Pero Panjković, Šima Jovanovac, Johny Gitara, Dukati Široki Brijeg, Trio Gušt, Stjepan Jeršek Šef, Jozo Vučić, Drvosječe, Narodni dar, Pero Strukar – Viteška lola, Ivan Mandić, Ivan Martić, Udruga Jozo Penava Vitez, Zdravko Ćurić, Klapa Grga Posušje, a uz domaćina Matu Bulića nastupit će i gosti iznenađenja.

Karte se mogu kupiti na dan koncerta na ulazni, preko entrio.ba, i Udruzi Susret je dan određeni kontigent ulaznica. Očekujemo pravi spektakl, 2019. godine je Mate Bulić zadnji put imao nastup u svojoj Blatnici, tako da je ovo posebno za njega. Cijena ulaznice je simbolična i iznosi 10 KM.”, kazao je Goran Barbarić.

Najčitanije

Bokšić raspisuje natječaj za posao

BOKŠIĆ d.o.o. raspisuje natječaj za posao. Potreban je radnik...

Mostar: Solistički koncert Ante Milića

U nedjelju 23. lipnja 2024. godine u Hrvatskom domu...

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

VIP Betting kladionica zapošljava više djelatnika

VIP Betting kladionica otvara nove poslovnice u Mostaru i...

Oglas za posao: Referent u računovodstvu i financijama i skladištar

Poduzeće SUTON PRINT doo – Široki Brijeg se dugi...

Josip Šaravanja: Život u hercegovačkom selu može biti progresivan

Udruga Mlada snaga - Hamzići i ove godine organizira...

Jelena Rozić: Cijeli motiv knjige je šetnja Mostarom, mojim životom i sjećanjima

Jelena Rozić, spisateljica iz Mostara, predstavlja mostarskoj publici svoju...