Futures Leaders Summit: Najveći BH summit za lidere u decembru ponovo stiže u Sarajevo!

U brzom razvoju tehnologije i liderstva, Futures Leaders Summit je posvećen pružanju osnovnih elemenata za uspjeh liderima u nastajanju u Bosni i Hercegovini. Fokusiran na kvalitetno obrazovanje, pristup tehnologiji i razvoj liderstva, FLS će postati primarna platforma za suradnju lidera u usponu, lokalne ekonomije i globalne zajednice.

Od 2023. nadalje, Futures Leaders Summit širi svoj domet izvan STEM-a, obuhvaćajući širok spektar tema.Ovogodišnja tema je “Rethinking the Present. Reimagining the Future.” s tri treka: Game On: The Potential of Digital Entertainment, Building Transformative Communities, i Emerging Technologies and Their Impact on Society.

Među svjetski poznatim govornicima su Sead Ahmetović (WeAreDevelopers), Eddie Čustović (Fondacija budućnosti u BH), Almir Brljak (Sinn Studio), and Senad Šantić (ZenDev).

I ovaj put omogućavamo ulaz s dvije različite ulaznice:

Karta ‘Loading Changemaker’ pruža sveobuhvatno iskustvo tijekom 3 dana, posebno prilagođeno studentima i mladim profesionalcima. Ovo uključuje pristup ‘Learning Journeys’ s radionicama i posjetama kompanijama, dizajniranim za istraživanje područja interesa. Također omogućuje sudjelovanje u glavnom događaju u Domu Mladih s keynote govornicima, Fireside chats, panel diskusijama, networkingom i expo. Ulaznica uključuje hranu i piće tijekom sva 3 dana. Dostupna je isključivo putem Student+ Granta (više informacija uskoro).

S druge strane, ulaznica “Get Inspired” traje 2 dana i omogućava pristup isključivo glavnom događaju u Domu Mladih. Skrojen za profesionalce koji žele poboljšati svoju bazu znanja, ova ulaznica uključuje keynote govornike, Fireside chats, panel diskusije, networking i expo. Besplatna hrana i piće su osigurani za oba dana, što osigurava pozitivno iskustvo!

U narednim danima, Futures Leaders Summit će otvoriti Early Bird prodaju ulaznica ii objaviti Student+ grantove za studente koji žele doći na događaj bez ikakvog troška. Pratite naše društvene mreže i našu oficijelnu stranicu kako bi bili prvi da saznate kada se otvore prodaja i grantovi. Ne propustite priliku da se povežete s preko 500 sudionika, uključujući predstavnike uspješnih bh. i regionalnih kompanija, kao i stručnjake iz svijeta tehnologija, liderstva, gejminga i poslovanja.

Prepoznati od strane renomiranih domaćih kompanija ZenDev, DM, Authority Partners, USAID Turizam, DCCS, Design Better Studio, i Mono.

Futures Leaders Summit je godišnji događaj, organiziran od strane Fondacije budućnosti u BiH, namijenjen budućim liderima s ciljem da im pomogne da ponovno razmisle o sadašnjosti i zamisle budućnost.

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Modrić ostaje u Realu

Kako se klupska nogometna sezona bliži svome kraju, a...

Potresna snimka Vukovarke: ‘Gdje je? Pred mojim očima si ga odveo’

Iva Radić dočekala je ispred Tužiteljstva u Beogradu Jovana...

Objavljena prva anketa za EU izbore

DNEVNIK Nove TV prvi je objavio istraživanje o ozračju...

Premijer Andrej Plenković sa suprugom Anom

Premijer Andrej Plenković u stresnom razdoblju sastavljanja nove vlade...

Veličanstvena deveta zagrebačka povorka “Hoda za život”

Deveta zagrebačka povorka "Hoda za život, obitelj i Hrvatsku"...