Elvedin Nezirović: Osigurali smo snimanje u studiju „A“ Muzičkog centra Pavarotti pobjedniku Gitarijade „Na putu za jug“

Plakat Gitarijade “Na putu za jug”

Gitarijada „Na putu za jug“, koju organizira Muzički centar Pavarotti, ove godine doživljava svoje deveto izdanje. U programu Običnog radija u sklopu „Vijesti plus“ javio nam se Elvedin Nezirović, stručni suradnik za programe i odnose s javnošću u Muzičkog centara Pavarotti.

Mi se već odavno pripremamo za dva dana gitarijade, dva dana natjecateljskog programa uz revijalni dio u kojem će nastupiti M.O.R.T. Pet bendova se nalazi u natjecateljskom programu. To su bendovi Deminutiv (Prnjavor), Moon (Sarajevo), Charna (Banja Luka), Noćni voz (Jablanica) i Skhizma (Prijedor). Jedan od ovih 5 bendova bit će ovogodišnji pobjednik gitarijade. Pobjedniku pripada trodnevno besplatno snimanje u studiju „A“ Muzičkog centra Pavarotti. Tu su naravno i druge nagrade koje omogućujemo iz godine u godinu bendovima u suradnji sa sponzorima. Stalni sponzor je Music shop Brothers.“, kazao je Elvedin Nezirović.

Dvije finalne večeri gitarijade „Na putu za jug“ održat će se u četvrtak, 14. 9., odnosno u petak, 15. 9., u Muzičkom centru Pavarotti. O najboljima će odlučiti glavni žiri kojeg će činiti: Fadil Redžić, Josip Dujmović i Igor Paspalj.

Kao i svake godine uvijek ima od 15 do 30 prijava. Tijekom svih osam prošlih izdanja selektivni žiri imao je pune ruke posla. Nama je žao što zbog financijskih i drugih stvari ne možemo ugostiti veći broj bendova u finalu. Pet bendova u finalu je optimalan broj koji mi možemo primiti i ugostiti.“, kazao je Elvedin Nezirović o broju prijavljenih.

U revijalnom dijelu u četvrtak, 14. 9. u 20:00 sati biti će promocija knjige „1001 rock biser“ autora Josipa Dujmovića.

Studio “A” Muzičkog centra Pavarotti je osmišljen po ideji Pitera Gabrijela i Briena Iana. U vrijeme kada je studio počeo s radom, a govorimo o 1997. godini bio je najopremljeniji u ovom dijelu Europe. Potrudili smo se da tijekom posljednjih 10-20 godina pratimo trendove i ponudimo što bolje uvjete svima koji će snimati. Činjenica da dolazite u studio gdje su mnogi brojni poznati snimali je velika za bendove koji dobivaju ovu nagradu.“, istaknuo je Elvedin Nezirović.

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Objavljena prva anketa za EU izbore

DNEVNIK Nove TV prvi je objavio istraživanje o ozračju...

Modrić ostaje u Realu

Kako se klupska nogometna sezona bliži svome kraju, a...

Ivan Turudić u ponedjeljak na posao

Novi glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske Ivan Turudić, izabran...

Plenković: Parlamentarna većina funkcionira odlično

Premijer Andrej Plenković u subotu je izjavio da je...

Peru proglasio ‘transseksualizam’ mentalnom bolešću

Vlada Perua objavila je u petak dekret kojim proglašava “transseksualizam” mentalnim poremećajem....