Doris Dragović najavila ljetni koncertni spektakl na Kantarevcu 18.08.!

Doris: „Idem Doma, idem u Mostar!“

Hrvatska glazbena diva Doris Dragović održat će 18.08. veliki koncert u Mostaru, na stadionu Kantarevac, s početkom u 21h!

Punih pet godina čekali smo da se Doris vrati u grad na Neretvi, a vijest da će jedna od najvećih pjevačkih zvijezda naših prostora ovog ljeta zapjevati u srcu  Hercegovine ovih je dana snažno odjeknula među njenim brojnim fanovima i odmah izazvala pravu euforiju.

Idem u Mostar, idem doma! Predugo je pet godina, osobito zbog čarobnih dočeka… svaki put nakon koncerta ostane luda želja i obveza doći ponovno. Zato s radošću, 18.08. idem doma, idem u Mostar. Vidimo se!“ emotivno je poručila Doris svojoj publici u Mostaru.

Na posljednjem koncertu koji je Doris održala u Mostaru 2018. godine na stotine je ljudi ostalo bez ulaznica, jer su rasprodane u rekordnom roku. Koncert se održao u Kosači, a zbog ogromnog zanimanja publike, uz prvi je koncert dodana i druga koncertna večer, no ponovno su ulaznice planule i mnogi fanovi ostali bez ulaznica. Prošlog je ljeta Doris održala dva nezaboravna koncerta u rasprodanom HERCEG Etno selu u Međugorju, a za Dan žena je nakon 25 godina održala koncert u prepunom Domu mladih u Sarajevu.

Doris uistinu iskreno vole sve generacije publike i prepoznaju je, ne samo po njenom raskošnom i moćnom vokalu i njenoj karizmi na sceni, već i iskrenoj emociji i potpunom davanju publici na svakom koncertu. Vlasnica brojnih hitova čija blistava karijera traje već 40  godina protekle je godine objavila fenomenalni singl „Sve smo mogli imat” koji se već drugo ljeto neprekidno vrti u radijskom eteru širom regije, a listi bezvremenskih hitova koje nam je darovala tijekom godina kao da nema kraja – „Željo moja“, „Malo mi za sriću triba“,  „Marija Magdalena“, „Gabrijel”, „Šakom o stol”, „Ni riči”, „Neću propast ja”, „Jedini”, „Zemlja i stina”, „Krivi ljudi”, „Baklje ivanjske“, samo su neki od njih.

Koncert koji će se održati na Kantarevcu bit će pravi scensko-produkcijski spektakl, a i do sada najveći koncert Doris Dragović u Bosni i Hercegovini, potvrđuje producent koncerta, Ivan Glibo, a  očekuje se da će na koncert pristići publika iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, ali i Hrvatske.

Bez sumnje, u petak, 18.08. cijeli će Kantarevac pjevati kao jedno sve velike hitove neponovljive glazbene dive Doris Dragović! Ulaznice za ovaj koncertni spektakl u online prodaji u sustavu Entrio.ba kreću već danas, dok će se od srijede, 05.07. moći kupiti i na info pultu Mepas Malla u Mostaru.

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Modrić ostaje u Realu

Kako se klupska nogometna sezona bliži svome kraju, a...

Objavljena prva anketa za EU izbore

DNEVNIK Nove TV prvi je objavio istraživanje o ozračju...

Potresna snimka Vukovarke: ‘Gdje je? Pred mojim očima si ga odveo’

Iva Radić dočekala je ispred Tužiteljstva u Beogradu Jovana...

Premijer Andrej Plenković sa suprugom Anom

Premijer Andrej Plenković u stresnom razdoblju sastavljanja nove vlade...

Veličanstvena deveta zagrebačka povorka “Hoda za život”

Deveta zagrebačka povorka "Hoda za život, obitelj i Hrvatsku"...