Otvorene prijave za 6. dm žensku utrku

Sada već tradicionalna, 6. dm ženska utrka u BiH u organizaciji tvrtke dmBiH na oduševljenje brojnih dama ove godine bit će održana u dva formata!

Nakon višegodišnje pauze sve zainteresirane sudionice 6. dm žensku utrku dužine 5 kilometara ponovo će moći istrčati zajedno 10.9. na Vilsonovom šetalištu. One koje pak budu spriječene biti tu, predviđenih 5 kilometara moći će istrčati u razdoblju od 4. do 10.9. bilo kada i bilo gdje. Prijave su otvorene od danas, a putem web stanice www.dm-zenskautrka.ba moguće se prijaviti do 4.8.2023. godine.

Od svake kotizacije 1 KM za projekte za unapređenje i očuvanje mentalnog zdravlja žena u BiH.

Na naše i veliko zadovoljstvo brojnih ljubiteljica zdravog i aktivnog načina života od ove godine ponovo trčimo zajedno na Vilsonovom šetalištu, koje je još od organizacije 1. dm ženske utrke tradicionalno bilo mjesto održavanja. S ciljem jačanja zajedništva i veće promocije zdravih životnih navika zadržali smo i virtualni format utrke, kako bismo svim damama širom BiH pružili mogućnost da sudjeluju u ovom događaju. Naše zajedništvo jačat ćemo i kroz podršku unaprjeđenju i očuvanju mentalnog zdravlja žena u BiH, jer se od svake kotizacije izdvaja 1 KM za projekte planirane u ovoj godini“, pojasnila je Ajla Hadžić, menadžerica marketinga u dm-u.

Kotizacija za utrku iznosi 10 KM, a sve sudionice dobijaju dri fit majicu i ruksak koji sadrži proizvode dm-a i partnera. Sve sudionice koje se prijave za utrku na Vilsonovom šetalištu, majice i startne brojeve moći će preuzeti dva dana prije utrke, 8.9. i 9.9.2023, na dm registracijskom punktu u Sarajevu, u Vilsonovom šetalištu iza zgrade Povijesnog muzeja.

One pak koje se odluče da svojih pet kilometara istrče na drugom mjestu, kotizaciju u iznosu od 10 KM plaćaju kupovinom startnog poklon paketa, od 4.9. do 10.9.2023. u dm prodavnici koju odaberu prilikom prijave.

Medalje i dm poklon kartice za 10 prvoplasiranih

Iako sudionice predviđenih 5 kilometara mogu i prošetati, za sve one koje odluče trčati i testirati natjecateljski duh dm je osigurao vrijedne nagrade.

Prvih deset najbržih trkačica osvojit će medalje i bit će nagrađeno dm poklon karticama. Za pobjednicu 6. dm ženske utrke nagrada je dm poklon kartica u vrijednosti od 400 KM, za drugoplasiranu dm poklon kartica u vrijednosti od 300 KM, dok je za treće najbolje vrijeme namijenjena poklon kartica u vrijednosti od 200 KM. Trkačicama koje se plasiraju od 4. do 10. mjesta bit će uručene dm poklon kartice u iznosu od 50 KM.

I za dame koje u utrci budu sudjelovale na lokaciji po volji dm je osigurao poklone. Naime sve one koje od 11.9. do 13.9.2023. na službenoj stanici utrke postave svoje fotografije u sudioničkoj majici sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti jednu od 10 nagrada, koje će biti dodijeljene slučajnim odabirom.

After run zabava uz poklone i degustacije

Start 6. dm ženske utrke 10.9. u Vilsonovom šetalištu je u 10 sati, dok već od 11 slijedi after run zabava uz degustacije i poklone partnera: essence, Eveline, Garnier, Gloria, Gorsen, nextbike by TIER, Sara, Violeta, Vitalia health food i Intersport. Najmlađi će se moći zabaviti u dječjem kutku, dok je za sve prisutne dm osigurao i besplatne dermatološke preglede.

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Objavljena prva anketa za EU izbore

DNEVNIK Nove TV prvi je objavio istraživanje o ozračju...

Modrić ostaje u Realu

Kako se klupska nogometna sezona bliži svome kraju, a...

Ivan Turudić u ponedjeljak na posao

Novi glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske Ivan Turudić, izabran...

Plenković: Parlamentarna većina funkcionira odlično

Premijer Andrej Plenković u subotu je izjavio da je...

Peru proglasio ‘transseksualizam’ mentalnom bolešću

Vlada Perua objavila je u petak dekret kojim proglašava “transseksualizam” mentalnim poremećajem....