Boris Dujmović: Dođite i podržite humanitarni malonogometni turnir “Ulica protiv ulice” u Ilićima

Ovog vikenda 15. i 16. srpnja od 19 sati na igralištu iza Osnovne škole Ilići održava se peto izdanje malonogometnog turnira “Ulica protiv ulice”.

Prijavljeno je 11 ekipa, koje će krenuti u borbu za titulu. Ove godine naslov brani ekipa Tadinovac. Specifičnost ovoga turnira je što igrači mogu biti samo oni koji imaju prebivalište u Ilićima ili čiji korijeni potječu iz Ilića.

Na terenu će zaigrati različiti profili igrača, od amatera, profesionalaca do umirovljenih igrača.

Program ovogodišnjeg turnira „Ulica protiv ulice“ u Vijestima plus uživo Običnog radija predstavio je jedan od organizatora, Boris Dujmović.

Boris je s voditeljicom Običnog radija Mateom Jurić i svim slušateljima podijelio najzanimljiviji trenutak s prošlogodišnjih turnira: “Pet godina je jako dugo razdoblje, tako da je zasigurno bilo dosta zanimljivih trenutaka. No, meni je nekako najviše ostao u sjećanju prošlogodišnji posjet grupice čeških državljana našem turniru, koji su se tu našli sasvim slučajno. Bili su u posjetu Mostaru, spavali su u Ilićima i zanimalo ih je odakle dolazi sva ta buka. Tom prigodom odigrali smo jedan prijateljski susret, koji je završio miroljubivim rezultatom 6:2 za Iliće uz hat-trick Gorana Lovrića Mrve.

Uz zabavu i druženje, jako je važno naglasiti humanitarni karakter ovog turnira. Prikupljena sredstva bit će usmjerena prema najpotrebitijim žiteljima Ilića.

„Sav smisao turnira je humanitarna akcija. Nakon završetka turnira, sva sredstva će biti raspoređena najpotrebitijim sumještanima koje ćemo izabrati uz zajednički dogovor.”, kazao je Boris Dujmović gostujući u Vijestima plus uživo.

Za kraj razgovora, naš gost pozvao je sve koji su u mogućnosti neka dođu i podrže ovaj humanitarni turnir: “Pozivam sve naše sugrađane, sumještane da dođu i podrže našu humanitarnu akciju. Vjerujemo da će uživati u zanimljivim nogometnim predstavama, ukusnoj hrani i piću te pokušati osvojiti nešto iz naše bogate tombole.”

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Modrić ostaje u Realu

Kako se klupska nogometna sezona bliži svome kraju, a...

Objavljena prva anketa za EU izbore

DNEVNIK Nove TV prvi je objavio istraživanje o ozračju...

Potresna snimka Vukovarke: ‘Gdje je? Pred mojim očima si ga odveo’

Iva Radić dočekala je ispred Tužiteljstva u Beogradu Jovana...

Premijer Andrej Plenković sa suprugom Anom

Premijer Andrej Plenković u stresnom razdoblju sastavljanja nove vlade...

Veličanstvena deveta zagrebačka povorka “Hoda za život”

Deveta zagrebačka povorka "Hoda za život, obitelj i Hrvatsku"...