Bend Pancelot izdao novi singl „Gdje se skrivaš“

Nakon uspješnog prvijenca „Nebo iznad grada“, ljubuški bend Pancelot objavio je novi singl „Gdje se skrivaš“. Slaven Barbarić na gitari, Šimun Barbarić za bubnjevima, Ivan Nižić na bas gitari te Ante Ereš kao vokal osvježili su glazbenu scenu još jednom rock stvari. Tekst pjesme potpisuje Ante Ereš.

„Iz moje perspektive pjesma govori o nekoj unutarnjoj borbi i odlukama s kojima se čovjek susreće svaki dan, nekad teže, nekad lakše. U pjesmi se još može vidjeti da se radi i o borbi u kojem životnom smjeru se kretati, odnosno kad čovjek treba prevagnuti i odlučiti što će zapravo odabrati. Isto tako se nadam da se u pjesmi može pronaći svatko tko je ikada bilo kakve borbe vodio, pa kakve god one bile“, kazao je Ante uz napomenu kako je pjesma nastajala jedno duže vremensko razdoblje jer je prvo napisao jednu strofu i refren, a nakon par godina napisao je i drugu strofu i završio.

Pjesma je snimljena u Energy records studiju u Mostaru. Back vokale otpjevao je vrhunski glazbenik Ivo Jurić. Produkciju, aranžman i mastering radio je Josip Vukoja. Video produkciju, snimanje, montažu i studijsku obradu potpisuje Dino Kadragić. U spotu koji je sniman u Ljubuškom, statisti su bili članovi ljubuških moto klubova.

Svoj glazbeni put počeli su izvodeći poznate obrade odnosno covere. Nastupali su na raznim mjestima, često na nastupima uživo u kafićima te na zabavama i sajmovima. O planovima za dalje član benda Ivan Nižić kaže kako im je plan napraviti plan. „Osluškujemo kako će pjesma odjeknuti. Iskreno, nemamo nekih prevelikih planova osim raditi na pjesmama kojih imamo još desetak i stvarati neke nove pjesme. Dinamika snimanje novih pjesama će ovisiti o financijama i slobodnom vremenu. Nadamo se i nekim nastupima u skorije vrijeme i vidjet ćemo kako će se naša priča dalje razvijati“, zaključio je Ivan.

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Objavljena prva anketa za EU izbore

DNEVNIK Nove TV prvi je objavio istraživanje o ozračju...

Modrić ostaje u Realu

Kako se klupska nogometna sezona bliži svome kraju, a...

Ivan Turudić u ponedjeljak na posao

Novi glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske Ivan Turudić, izabran...

Plenković: Parlamentarna većina funkcionira odlično

Premijer Andrej Plenković u subotu je izjavio da je...

Peru proglasio ‘transseksualizam’ mentalnom bolešću

Vlada Perua objavila je u petak dekret kojim proglašava “transseksualizam” mentalnim poremećajem....