Anita Glibić: Studentski centar Sveučilišta u Mostaru zaista slovi kao renomirani, najmoderniji studentski centar u regiji

Studentski centar Sveučilišta u Mostaru raspisao je natječaj za studente starijih godina za smještaj i prehranu u akademskoj 2023./2024. godini.

Ravnateljica Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru, Anita Glibić bila je gošćom “Vijesti plus” Običnog radija.

Od 19. lipnja otvoren je natječaj za studente starijih godina za prijem u studentskih smještaj i ishranu. Natječaj je otvoren do 19. srpnja. Stavili smo jako veliko vremensko razdoblje za mogućnost apliciranja, da pružimo priliku da svi mogu postići dobre bodovne kriterije. Što se tiče kriterija najbitnije je da su studenti Sveučilišta u Mostaru, da su studenti starijih studijskih godina, njihove ocjene i metodologija putem natječaja. Studentski centar prima 260 najbolje rangiranih studenata. Studenti mogu aplicirati osobnim putem, poštom ili online putom. Uprava Studentskog centra stoji na raspolaganju za sva pitanja, nedoumice za dokumentaciju i usluge koje mi pružamo. Aplikacije se primaju svakim radnim danom od 9 do 14 sati.“, istaknula je Anita Glibić na početku razgovora.

Studentski centar Sveučilišta u Mostaru

Studentski centar Sveučilišta u Mostaru – najmoderniji studentski centar u regiji. Centar raspolaže sa 179 studentskih soba a svaka od njih posjeduje internetski i kablovski priključak, grijanje i toplu vodu te vlastito kupatilo. U svim zajedničkim prostorijama studentima je osigurana wifi mreža a od dodatnih usluga tu je Fitnes centar, teretana, studentska menza, Studentski servis, dva multimedijalna centra, učionice za učenje, street workout park te informativni portal pogled.ba.

Studentski centar zaista slovi kao renomirani, najmoderniji studentski centar u regiji. Za prethodnu godinu smještajni kapaciteti su nam bili puni, uvjereni smo da će odaziv studenata nove akademske godine biti velik. To pokazuje da smo postigli povjerenje studenata od ranije. Posebno želimo kroz naredne godine pružiti pažnju za slobodno vrijeme naših studenata, društveni, rekreativni i i sportski život, sukladno onome gdje se naši studenti htjeli afirmirati. Imat ćemo velik broj projekata i to s vanjskim partnerima. Na našoj web stranici možete pronaći sve podatke, kontakt telefone i ostale informacije.“, zaključila je Anita Glibić.

Najčitanije

VIDEO: Dignuli dron pa kiselinom oštetili travnjak na stadionu?

Velež je prijavio oštećenje na glavnom travnjaku na stadionu...

Nožem ubio oca i ranio majku

U poslijepodnevnim satima se u blizini Varaždina dogodila tragedija...

Martin predstavio svoju iščekivanu prvu pjesmu: „Maštarija“!

Nakon što se već prvim nastupima u The Voice...

AS: ‘Da se Ancelottija pita, Modrić bi ostao još jednu godinu’

U subotu je Real Madrid osigurao svoj 36. naslov...

18-godišnjak kod Vukovara zapalio hrvatsku zastavu

Jednomjesečni istražni zatvor određen je 18-godišnjaku jer je 1....

Obavještajac kojega je Izetbegović proglasio državnim neprijateljem.

U Mostaru je ovoga vikenda predstavljena knjiga pod nazivom...

Glavni tužitelj Međunarodnog kaznenog suda traži uhićenje izraelskog premijera Netanyahu

Glavni tužitelj ICC-a Karim Khan zatražio je od sudaca...