Aminess Hotels & Campsites nudi sezonske poslove na moru

Upoznajte se s tvrtkom “Aminess Hotels & Campsites” u Mostaru. Govora će biti o otvorenim radnim mjestima, načinu rada i uvjetima koje tvrtka nudi.

Aminess je među prvima u turističkom sektoru krenuo s pripremnim aktivnostima za sezonu 2024./2025. jer većinu svojih objekata planiraju otvoriti u travnju. Za rad u hotelima, vilama i kampovima visoke kategorije na najatraktivnijim turističkim lokacijama u Istri, na otoku Krku te u južnoj Dalmaciji traže više od 1.200 zaposlenika.

O Aminess Hotels & Campsites

Aminess je u Hrvatskoj prisutan na osam različitih destinacija, a u svom sastavu imaju 15 hotela, pet kampova, tri resorta s vilama i apartmanima. U ljetnoj sezoni Aminess dnevno ugosti više od 15.000 gostiju.

Trenutačni pokazatelji bookinga za turističku 2024. godinu najavljuju jednako velik interes domaćih i stranih gostiju. Kao poslodavac koji se svojim poslovanjem i brigom o zaposlenicima istaknuo na tržištu rada, svojim će zaposlenicima u 2024. isplatiti različite nagrade i benefite, što uključuje sezonsku nagradu za svakog zaposlenika, božićnicu, regres, dar djetetu i dar u naravi.

Pored toga Aminess nudi svojim radnicima različite vrste edukacija i kontinuirano ulaže u razvoj svojih uposlenika. Uposlenici će imati priliku i surađivati i učiti od vrhunskih chefova poput Davida Skoke, Hrvoja Zirojevića, Melkiora Bašića i Matije Bogdana.

Također, tvrtka svojim zaposlenicima osigurava smještaj, topli obrok i plaćene troškove prijevoza. Osim toga, zaposlenici sudjeluju i u posebnim programima nagrađivanja, u kojima se biraju zaposlenici odjela, mjeseca i godine, a koji se novčano nagrađuju.

Aminessovi hoteli, kampovi i vile mogu dnevno ugostiti veliki broj gostiju, stoga je edukacija zaposlenika jedna od ključnih karika kako bi spremno dočekali turističku sezonu te gostima diljem Jadrana pružili nezaboravno iskustvo boravka u destinaciji.

Važno je znati da za sve državljane Bosne i Hercegovine, Aminess organizira sve potrebno za dobivanje radne dozvole i legalan rad u Republici Hrvatskoj.

Prezentacija tvrtke i prijava za posao

DEKRA poziva sve zainteresirane na prezentaciju tvrtke “Aminess Hotels & Campsites” u Mostaru, u prostorijama hotela Mepas (sala Pincess 6. kat), srijeda 28. 2. 2024. godine s početkom u 17 sati.

Svi prisutni će imati priliku upoznati se s uvjetima i načinom rada tvrtke “Aminess Hotels & Campsites”. Zainteresirani kandidati će moći odmah prijaviti se za posao.

Ako ne možete doći na prezentaciju tvrtke „Aminess Hotels & Campsites“ možete poslati Vašu prijavu putem sljedećeg linka.

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Oglas za posao: Prodaja pekarskih proizvoda u Neumu

Tražimo motivirane i odgovorne osobe za rad u prodaji...

Ante Barbarić: Zadovoljan sam svojom prvom pjesmom

Mladi glazbenik iz Širokog Brijega, Ante Barbarić koji ima...

Modrić ostaje u Realu

Kako se klupska nogometna sezona bliži svome kraju, a...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Kristijan Penavić: Volim snimati spotove i glazbu, a pogotovu stvarati pjesme

Mladi širokobriješki glazbenici Kristijan Penavić i Jozo Mikulić objavili...

Peru proglasio ‘transseksualizam’ mentalnom bolešću

Vlada Perua objavila je u petak dekret kojim proglašava “transseksualizam” mentalnim poremećajem....